- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
Bizim verdigimiz rakamlar dogruysa eger, Osimhen bizi tercih etse bile ileride maaşı yuzunden avrupaya çakacagimizi sanmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hele bir gelsinde 26 yaşında zaten 30 -32 ye kadar bu adamın performansı düşmez karşılığını verir sonrasında oturur konuşuruz indirime git biraz derizBizim verdigimiz rakamlar dogruysa eger, Osimhen bizi tercih etse bile ileride maaşı yuzunden avrupaya çakacagimizi sanmiyorum
25 haziran canımyeter artik transfer istiyorum
man uniteda gitmek istiyormuş o eşek akılsızlığın böylesi.Sadece iyi bir kaleci değil güçlü de bir karakter olmalı. Takımın güvenini yukarıya çıkarabilecek biri dendiğinde aklıma sadece Emiliano Martinez geliyor.
Melihim Osimhen bizimle kalır ve bu sene şampiyonlar liginde ilk 16 hele hele çeyrek yaparsak seneye 150 ye Arabistan yapar.Bizim verdigimiz rakamlar dogruysa eger, Osimhen bizi tercih etse bile ileride maaşı yuzunden avrupaya çakacagimizi sanmiyorum
Baba Villa kaç istiyor? Eğer makul bir şey ise Martinez için biz zorlarız. İkna da ederizman uniteda gitmek istiyormuş o eşek akılsızlığın böylesi.
Yok.Bu sene baskette tarih yazalım diyen 5 tane gs spor kulübü taraftarı var mı
Bizde kalsın zaten bosverBizim verdigimiz rakamlar dogruysa eger, Osimhen bizi tercih etse bile ileride maaşı yuzunden avrupaya çakacagimizi sanmiyorum
Allah size de her branşta başarı nasip etsin
Guzel bir plan yapmislar. Hayirlisi diyelim.Liverpool, Luis Diaz ve Nunes'i satıp Isak'i almak istiyormuş
Hayal ettiğim bir oyuncu daha boşa çıktıGuzel bir plan yapmislar. Hayirlisi diyelim.
İbrahim kırkayak ve astrolojik sonuçlar calhanoglu diyor.çalhanoglunda somut adımlarTransfer icin Sergen'i dinleyelim. Bidaki hafta biri aciklanacak diyor.