Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu ücretinden dolayı dediysen eyvallah ancak İlkay hem City hem Barça'nın 10 numarasıydı yıllarca. Bu adamı herkes kafasında 8 numara gibi kodlamış olsa da kendisi ceza sahasının hem içinde hem yay çizgisinde çok tehlikeli şutlar çekiyor veya kilit açan paslar atıyor.
Aynen .biz bonserviste parası çok olana gitmesini severiz ya o nedenle.Yoksa şuan İlkay gelmeli.Hakan A nazaran.Seninle hemfikirim.

Siz niye boylesiniz? Bu transferin neresi bize girmis hani nolmus da kazik transferi olarak nitelendiriyorsunuz? Bir anlatinda bizde aydinliga kavusalim.
4 aylık as planında olmayan bir oyuncuya 6 milyon € kiralama ücreti 3 milyon € ise maaş verdin
totalde 9 milyon €

9 milyon € demek 1 yıllık göğüs sponsoru bedelin neredeyse o da bu sene alabildiğin göğüs sponsoru paran geçen sene onu bile alamıyordun , bilmiyorum rakamlar çok hafif geliyor galiba size 9 milyon €'yu tl çevirip stad ve mağaza gelirlerimize endekslersek belki durumun vehametini daha iyi anlar aydınlığa kavuşursunuz

4 aylık as planında olmayan bir oyuncuya 6 milyon € kiralama ücreti 3 milyon € ise maaş verdin
totalde 9 milyon €

9 milyon € demek 1 yıllık göğüs sponsoru bedelin neredeyse o da bu sene alabildiğin göğüs sponsoru paran geçen sene onu bile alamıyordun , bilmiyorum rakamlar çok hafif geliyor galiba size 9 milyon €'yu tl çevirip stad ve mağaza gelirlerimize endekslersek belki durumun vehametini daha iyi anlar aydınlığa kavuşursunuz
Devre arasinda daha iyisini mi bulacaktik Osimhen'in yedegi icin? Morata marka isim, herhalde alirken bir bedeli olacak bunun. Burada bazilari Talisca'yi isterken ondan daha ucuza aldik hemde Morata'yi.

Oynadigi sure zaten az, toplamda 700 dakika forma giymis. Osimhen varken gayet normal zaten. Bunun yaninda 7 gol ve 3 asist yapmis. Faydali olmus kisaca. Daha ne olmasini bekliyordunuz?

Sirf maliyetine takilmak ne kadar dogru bilemiyorum ama epey takmis olanlari gormek uzucu. Yani bu adam zaten gecici cozum olarak alindi yoksa direkt gider tapusunu alirdik.

Mesela Icardi nasil donecek onu da bilmiyoruz, boyle bir durumda elimizde Morata var diye sukredecegimize yok herifi baltalayip durun. Bakalim bunlar gittiginde yerine daha iyileri gelecek mi.

Ayrica o dedigin rakamlar 4 ay icin verilmedi, bir KAP aciklamasini okuyun bari. Kiralik ucreti odenmeyecek Milan'a. Sadece 1 yillik maasi var o da 6 milyon euro. Bunu anormal bulmuyorum.

Sozlesme detaylarini da burada bulabilirsiniz:

totalde 9 milyon €

4 aylık olarak ödemedik 6 milyon euroyu. 1.5 yıl kiralamak için ödedik. Şu an Morata'nın bizimle 1 yıllık senelik 6 milyon euro alacağı bir sözleşmesi var. Yani Morata gitmek istiyorsa bizim ödediğimiz kiralama ücretinin tamamını yada büyük bölümünü getirip gidecek.

Morata kalmak istemiyorsa verdigimiz kira bedelinin yarisini getirsin sonra uzasin

Morata ile iyi vedalaşmamak lazım. Gerekirse seve seve antrenmana davet edip gelmiyorsa ihtar vs uğraşmak lazım. Kulüp o kadar yatırım yapıyor prensesimiz ona buna haber yaptırıp basıp gitme derdinde. Fazla iyi niyetliyiz. Madem bu kadar hassas gerekirse mobbing yapmak lazım. Hayır kurumu muyuz biz o kadar para verdik 3 ay sonra kaçıp git diye mi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt