Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında David'in maliyeti piyasasına göre çok uçuk değil düz mantık maliyet hesabı yapılırsa. Bonservisi elinde olmasa zaten aşağı yukarı bir takım maliyeti yine bu kadar olur, belki de daha fazlası. Ancak bu adamı bu maaşa alırsan bir daha elden çıkartma şansın yok, burada işler karışıyor. Yoksa o maliyetin altına girerdi çoğu kulüp.

Bonservisli almayla aynı hesaba gelecekse benim karım ne bu işte Arasım

Ali gene sağlam para dökmüş sosyal medyaya. Tüm büyük futbol sayfaları türk futbolunda taraflılık diye twit giriyor. İçeriği de tamamen pfdk muhabbeti mesaj içeriklerini bile okumadan paylaşıyor çoğu sayfa. Çok bariz belli bir elden dağıtıldığı.

Talibi çıkacağına inansam yazmam ya.

Eyüp’e falan bedelsiz kiralanır maks.

2 tane 1993+ doğumlu U23 alabilecek miyiz bir de Osimhen de gelirse.
Takasta yollarız yeni sağ bek transferinde.

Mingueza'yi akil etseler Jelert'e LaLiga şansı çıkar

Bonservisli almayla aynı hesaba gelecekse benim karım ne bu işte Arasım
Karşında bir bağlayıcı bir kulüp olmuyor. Cebinden de sezonluk çıkan tutar daha az oluyor. David zaten bu yüzden bonservisini eline alıp giden birisi oldu. Zamanında gelen teklifleri kabul etmedi kulübü, bu arkadaş da gitmek istemişti o dönem. Yani bu çocuğu mevcut kafası bu. Yoksa ben de zaten seninle aynı fikirdeyim, o maliyetle bu transferin hiçbir anlamı yok.

Hakan Çalhanoğlu transferinin lehimize sonuçlanmasını isteriz.

şampiyonlar liginde orta saha konuşur

burayı rotasyonla beraber üst seviyeye çıkarmak elzemdir

hakan, lemina, torreira, sara ve bonus olarak kaanla bu bölge yeterli düzeye gelir.

Hakan bek ve kanat oyuncularımıza da seviye atlatır

Hakan Çalhanoğlu transferinin lehimize sonuçlanmasını isteriz.

şampiyonlar liginde orta saha konuşur

burayı rotasyonla beraber üst seviyeye çıkarmak elzemdir

hakan, lemina, torreira, sara ve bonus olarak kaanla bu bölge yeterli düzeye gelir.

Hakan bek ve kanat oyuncularımıza da seviye atlatır
hakan gelirse sara satılır bence reis ikisinden biri genellikle yedek kalacak olacak iş değil pek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt