Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.720
- 15.398
- 2.323
Sağ bek ve kaleci aciliyet , Hakan sonraki iş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden herkes bu kadar gergin
Sakin olman gerekiyorNeden herkes bu kadar gergin
Hakan Çalhanoğlu transferinin lehimize sonuçlanmasını isteriz.
şampiyonlar liginde orta saha konuşur
burayı rotasyonla beraber üst seviyeye çıkarmak elzemdir
hakan, lemina, torreira, sara ve bonus olarak kaanla bu bölge yeterli düzeye gelir.
Hakan bek ve kanat oyuncularımıza da seviye atlatır
Sara ve barışın kariyer sezonları olacak bence.hakan gelirse sara satılır bence reis ikisinden biri genellikle yedek kalacak olacak iş değil pek
Nasılsın?
ben sara'yı beğeniyorum geldiğinden beri de hep desteklemişimdir daha fazlasını gösterir kalırsa ancak sanki barış ve sara satılacak gibi bi hava var zaten para edecek topçularımızın başında geliyor 30 üstü teklif gelirse satarlar gibi üstadSara ve barışın kariyer sezonları olacak bence.
ikisine de uçuk teklifler gelmediği sürece satılmamalı yaw
Bravo musapHakani eylüle kadar beklerim valla
Gurbosun murbosun amaAda‘dan ayrılan Alper gibiyim rdaş
Gidenler olması lazım iyi fiyata satış kesin.Buluruz da önce kadro planlaması nasıl olacak onu kestiremiyorum
Kaleci
Yılan gibi dinamik bir sağ bek
İlkay
Osimhen
Daha fazlasına gerek yok, fırsat beklenebilir.
Stoper için de ya Veiga gibi biri ya da DK oynayacak ama takımında fazla süre bulamayan birisi değerlendirilebilir dönem sonuna doğru.
Kaleci
İlkay
Osimhen
Stoper için de ya Veiga gibi biri ya da DK oynayacak ama takımında fazla süre bulamayan birisi değerlendirilebilir dönem sonuna doğru.
Osimhen varken sol stoper liste başı olamaz bence dinamik bekin de katkısı daha fazla olur.burukcu
Solak stoper listenin başı olmalı
bizi en çok apo yakıyor avrupada
+2 gencolardan biri için de forvet yazKaleci
İlkay
Osimhen