Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalecini, 10 numaranı ve santraforunu kaybettiğin bir dönemde ilk 11’inin muadili çok zor bulunan temel taşlarından birini bırakmak ya akılsızlıktır ya ihanettir
Taraftara meydan okumadır rts. CLde Toreyra-Hakanç-Sara orta sahasiyla 3 mac 0 puan -16 averaj yapınca meydan okumayı gorur.

Oglum bu muhabirler düşman mı la bize?sen de paulu nereye alıyorsun 10 milyona ve uygun maaşa.adam sözleşme uzatir.

5 ayda kurulu düzenimizi niye bozalım,daha pahalısi icin?

Nevzat ve burhancana bisey yapmis lemina belliki

2014 yazında da sneijderi juventusa yolluyordu ayni dallamalar.sneijder soktu soktu çıkardı hepsini

Bunun için reddedeceğine, imzayı atar iznini kullanırdı. Bu söylemler Osiyi itibarsızlaştırma ve algı için söyleniyor. Basit bir mantık: adam para kazanmak için top oynuyor ve profesyonel, gelecek paraya bakıyor. 35i kabul etmedi şimdi 50 verecekler. Kimse de neden bunu yaptı diyemez. Öz Cimbomlu Hakan geldi 32 yaşına şimdi gelmek istiyor öyle yok parasına filan da değil… hakana tek kelime eden yok.
Turnuva için baştan izin istese vazgeçerlerdi, hatta İnzaghi kafayı takıp ısrarcı olmasa bu kadar uğraşacaklarını düşünmüyorum şu an.

Osimhen epl veya juve kovalıyor fakat tatil yapıp karar vermek istemiş ve bu yüzden acele etmemiş olabilir, hala Araplara gitme ihtimalini düşük görmüyorum.

İtibarsızlaştırma ile alakası yok bu durumun. Daha geçen sezon gidiyordu oraya izin çıkmadı bütçe için.

Bıkmadı her sene 25 oyuncu gönderip 25 oyuncu istemekten. Dünya üzerinde aynı sezon içerisinde sağ beke 2 defa 11 oynatmak için bonservisli oyuncu aldırıp (totalde 18-19 milyon euro bonservis) sezon sonu ikisini de göndermeye çalışan veya sırf taraftara inadından dolayı iyi işleyen sistemi bozmaya çalışan başka bir TD söyleyin bakalım. Ama sorsalar millet haksızca eleştiriyormuş. Bırakın bu işleri.

Niye itibarsızlaşsın, ben gitmesini doğal karşılıyorum. Tamamen şahsi fikrim, sanki turnuva bitince ya da alhilal elenince teklifi kabul edecekmiş gibi geliyor. O parayı bende reddetmem.
Niye mi, istersen bu argümanı ortaya atan evren göz vs’yi bir dinle.. kısaca bir taneyi söyleyeyim: Galatasaray’ı oyalıyor, imajını oluşturmak…

lemina-torerria-sara şu üçlü şuan bence real'in ortasahasından bile daha iyi yav şu yapıyı bozmayacaksın güçlendirebiliyosan güçlendirirsin meselsa sara yerine bernardo'yu alsan inanılmaz bir üçlü olur avrupa'da başarı bu tarz adamlardan geçiyor bunu anlasınlar artık

neden bu kadar korktunuz lemina'nin gitmesinden?

aldirmaya gucunuz yetiyor da sattirmamaya gucunuz yetmiyor mu?

yoksa lemina'yi biz aldirdik yalanina kendiniz bile inanmiyor musunuz?

O zaman ilk sayfadaki buraya da eklenirse iyi olur bazen unutuyoruz. Buraya baktığımda ismini göremediğim için yasak değil artık diye düşündüm. Kusura bakmayınız.

Furkan koçak kampa davet edilmiş ada yuzgecle.cagirmasaydiniz okan hocam hiç ya.

Furkanin geciken her günü için hepiniz sorumlusunuz,bu kadar gec keşfedilir mi gözünün önündeki harika yetenek?utanmadan hala u 17de oynattıniz bütün sezon.

gol krali oldu bu sene ,asist kralı oldu oluyor her sene.yazik yav.ogulcan yancelden haberleri yok daha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt