- 4 Ağustos 2009
- 83.708
- 62.367
- 5.093
Saçlar kesilince dökülür rtsBerberdeyim, ulan saclar dökülmeye baslamis, acil evlenmem lazim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saçlar kesilince dökülür rtsBerberdeyim, ulan saclar dökülmeye baslamis, acil evlenmem lazim
Hakem ittirmesi olmazsa ligde 3. Olacak kadroFener bu sefer büyük geliyor
Arnatovic-Ennesri
Kostic-Fred-Amrabat-Vaskez
Sandro-Caglar-Diego-Walker
Uurcan
Furkan koçak gsmizin lamine yamalıdır diyebilir miyizFurkan koçak kampa davet edilmiş ada yuzgecle.cagirmasaydiniz okan hocam hiç ya.
Furkanin geciken her günü için hepiniz sorumlusunuz,bu kadar gec keşfedilir mi gözünün önündeki harika yetenek?utanmadan hala u 17de oynattıniz bütün sezon.
gol krali oldu bu sene ,asist kralı oldu oluyor her sene.yazik yav.ogulcan yancelden haberleri yok daha.
birazda Galatasaray haberi paylaşsan sergen habire febe haberiYa fb tecrübeli ama kaliteli adam almaya calisiyo da yemin ederim 2018 yazı gibi yapmaya çalıştıkları şeyler.
Ayew ve slimani kötü adam miydi o dönem için?sagbekleri ısla kötü muydu?hayır ama yanlış planlama yaptılar.defans faciaydi
O yaz da ferdi ve baris alıcı,berkeye taktılar genç diye.
kingzat bugün şov yapıyor
40 milyon € net ücrete imza atacak adam sence bana 1 ay izin verin ben kupada oynamayacağım dese kabul etmeyecek miydi al hilal?Turnuva için baştan izin istese vazgeçerlerdi, hatta İnzaghi kafayı takıp ısrarcı olmasa bu kadar uğraşacaklarını düşünmüyorum şu an.
Osimhen epl veya juve kovalıyor fakat tatil yapıp karar vermek istemiş ve bu yüzden acele etmemiş olabilir, hala Araplara gitme ihtimalini düşük görmüyorum.
İtibarsızlaştırma ile alakası yok bu durumun. Daha geçen sezon gidiyordu oraya izin çıkmadı bütçe için.
Gundem değişsin diye abi bilerekbirazda Galatasaray haberi paylaşsan sergen habire febe haberi
Vazgeçmesine gerek yok ki, Osi direk reddetti onları; neden teklif yükselterek yeniden geliyorsun? Reddedile, turnuvadan sonra neden teklifi 50 milyona çıkartıyor? 35 verir turnuva sonrasını bekler akıllı olan. Galatasaray’ı kendi çıkarı için oyalıyora getiriyor bu argümanı ortaya atan; ancak herkes biliyor ki ŞL kupasını alabilecek bir takımdan teklif bekliyor. O olmazsa 50 milyonu kabul eder mi neden etmesin?Turnuva için baştan izin istese vazgeçerlerdi, hatta İnzaghi kafayı takıp ısrarcı olmasa bu kadar uğraşacaklarını düşünmüyorum.
Osimhen epl veya juve kovalıyor fakat tatil yapıp karar vermek istemiş ve bu yüzden acele etmemiş olabilir, hala Araplara gitme ihtimalini düşük görmüyorum.
İtibarsızlaştırma ile alakası yok bu durumun. Daha geçen sezon gidiyordu oraya izin çıkmadı bütçe için.
Hakan Çalhanoğlu'nun menajeri, sonra da Galatasaray, öyle büyük bir medya operasyonu başlattı ki, bu Inter'i neredeyse kuşatılmış gibi hissettirdi. Bu durum, Inter'i rahatsız ediyor. (La Gazzetta dello Sport)
Yönetimdeki iç çatışmada taraftarın gönlünü almak isteyen klik aldı. Yoksa td vs aldırmadı; aldırsaydı 12 kişi ile mi oynayacaz demez veya alındıktan sonra AL listesine yazılırdı. Düşün cuesta yazıldı listeye…neden bu kadar korktunuz lemina'nin gitmesinden?
aldirmaya gucunuz yetiyor da sattirmamaya gucunuz yetmiyor mu?
yoksa lemina'yi biz aldirdik yalanina kendiniz bile inanmiyor musunuz?
o zaman o klik'e selam soyleyin sattirmaz belkiYönetimdeki iç çatışmada taraftarın gönlünü almak isteyen klik aldı. Yoksa td vs aldırmadı; aldırsaydı 12 kişi ile mi oynayacaz demez veya alındıktan sonra AL listesine yazılırdı. Düşün cuesta yazıldı listeye…
sami yen haber ve ertan süzgün takip ettiğine göre bu duyumcu iyi duyumcudur
Hiçbir tesiri yoksa yazılanın niye 15 senedir binlerce mesaj yazdın
Topçu konularına da kendini düzelt yazılıyor niye yazıyoruz ki neticede okumayacak,öyle mantık mı olur kapatalım forumu gidelim o zaman
Forumdaki adam da twitterdaki adam da sözlükteki adam da bir şey yazarken heh beni okuyolar o zaman yazayım diye yazmıyor, yazılan binlerce milyonlarca mesajdan bir sonuç bir görüş elde ediliyor, taraftar lemina için bastırmasa lemina alınmayacaktı,kendisi bile söylüyor taraftar çok istemeseydi burda olmazdım diye bak işine gelmeyeni hiç baz almıyorsun
Leminayı istemediği aşikardı kabul et
1-12 kişi mi oynayacaz
2-Siz bizim ne oynadığımızı hiç anlamamışsınız
3-Uefa listesine cuesta gibi bir adamın yazılması (lemina dışarda bırakıldı)
4-Hazır değil denirken rize maçında oyuna bir girdi sezon lehimize döndü,tercih edilmiyodu
5-Bjk maçında da tercih edilmedi yenildik
6-bjk maçı sonrası fb maçında da oynatmazsa yenilip kovulacaktı el mahkum oynatmak zorunda kaldı artık
7-babel
8-crouch
Ben bizleri büyütmüyorum,sadece damlaya damlaya göl oluyor sen de bireysel düşünüp kendini küçültme diyorum
Kazanan o klik ve artık taraftara ihtiyacı yok. Malum, td dahil GS’de hedefe ulaşan sırt döner taraftar, bir kaç istisna hariç.. taraftarda hak ediyor açıkçası, ET yedirdiği için.o zaman o klik'e selam soyleyin sattirmaz belki