Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi'nin ilk sezonu çok iyi deniyor ama ikinci sezon da gol kralı oldu adam. 25 gol 9 asist ligde.

İcardi ilk sezon gösterdiği performans Van Basten vari idi.
İkinci sezona da bence çok sağlam girmişti fakat sakatlık sonrası maalesef iyi değildi. Ancak bitiriciliği 20/20 olduğu için gene ite kaka attı golleri.

Bizim taraftar ya da sadece burada epey kişi Okan Buruk konusunda maalesef şizofrene bağlamış durumda. Fatih Terim sürecinde de görmüştük 10 şampiyonluk artı avrupa'da kupa gelse bile böyle devam edecek bu kafa, gençler adına üzüldüm.

ne şizofrenisi geçen yaz bas bas bağırdık felakete yakınız diye

önce clden eletti
sonra bjkden 5 yedi

şansına osimhen geldide sezonu kurtardık

o bile yetmeyecekti zorla lemiayı aldırıp zorla oynattık yoksa şampiyonlukda gidiyordu göstere göstere

uefada yaşadığımız rezilliğide saymıyırum !

şanpiyon olsu unutuldu

Fatih hoca bilerek kırmızı görmedi ve para için kaçmadı. Okan hocanın varsa ihtimali oda hoca iken gidebilir, bunda sorun yok. Sorun Galatasaray’da futbolcu iken üst üste 5. Şampiyonluğumuzun sabote edilmesiydi. Tasvip etmediğim ve burda yazmayı uygun görmediğim takılan lakabı hatırlatıp geçiyorum bu konuyu.
Fikir teatisinden bahsediyorsak bana katılmaman beni memnun eder.
Bu sezon TFF tamamen onların kontrolündeydi. Mou yerine İsmail ve nesri yerine michi olsa durum daha farklı olurdu. Çünkü bu Tff yönetimi önceki yönetime rahmet okutmuştu.
ve bir şey daha inan sallandığımız dönemde Osi ve Lemina olmasaydık şampiyonluğu vermiştik. Ancak bunu ispatlayacak bir şey yok elimde ve olan olgu mou ve nesri onlarda, Osi ve lemina bizde; şampiyon olduk. Tersini de ileri sürersen birşey diyemem.
Camia birleştiğinde Hamza hoca da şampiyon yaptı takımı ve bu yıl mou söylem ve eylemleri ile birleştirdi bizi.
Fatih terime gelince. Oda eleştirilir ve hataları da çoktur.. en büyük hatası da demiröreni bize tercih etmesidir. Ancak Okan hoca ile Fatih terim mukayese kabul etmez. Ne zaman Avrupa’da başarılı olur o zaman mukayese edilir.
Okan hoca zamanında giden oyuncuları sayalım. Bir sonraki sezon gidenleri de sayalım.

Hakan Emre Okan arif ümit Fatih aklıma gelenler…

Gelelim bilerek kırmızı gördü olayına. O zaman da herkesin gidiyor diye uydurduğu hikayedir bu.

Gelelim İsmail batshuai en nesri tff olayına… batshuai takımda kalsa ne olacaktı? Biz de ne yapabildi ki onlarda kalsa ne olurdu? İsmail denen adam tff gtlerini kollamasa 99 puan falan alamazdı. Şampiyon da olamazdı merak etme. Esas takımın başında Okan olmasa geçen sene de bu sene de şampiyonluğu almışlardı.

Gelelim Fatih hoca ile Okan ın mukayesine. Bu konuda zaten kimsenin bir lafı yok. Okan Fatih hoca ile şu aşamada kıyaslanamaz… ama okan ın Fatih hoca ile kıyaslanmasına izin bile vermek istemeyen kişiler var. Ona yaklaşabilecek tek isim şu anda. Herkese de sorduğum gibi sana da sorayım. Hoca giderse yerine kim gelecek?

Günay
Sallai - Sanchez - Apokerim - Eren
Torreira - Lemina/Sara
Sane - Messi - Barış/Yunus
İcardi/Morata

Ben fitim bu kadroya ya.

hadi hemen Emre Utkucan konusuna

ne şizofrenisi geçen yaz bas bas bağırdık felakete yakınız diye

önce clden eletti
sonra bjkden 5 yedi

şansına osimhen geldide sezonu kurtardık

o bile yetmeyecekti zorla lemiayı aldırıp zorla oynattık yoksa şampiyonlukda gidiyordu göstere göstere

uefada yaşadığımız rezilliğide saymıyırum !

şanpiyon olsu unutuldu
Oshimen şansına mı geldi? :) bazı gerizekalılar o kadar forvetimiz varken Osi alınır mı derken okan vizyon koydu aldırdı adamı. Herkesi ikna ederek. Batshuai nin kıcına teneke bağlayıp göndermek uğruna aldırdı… :)

Son dönemde beğendim 3 tane söz var. Okudukça tüylerim diken diken oluyor.

Fatih Terim: "Biz, adı geçenlerin pek çoğuyla rakip bile değiliz. Aynı yoldan yürümedik, aynı yollardan geçmedik. Benzer başarılarımız da yok. Üstüne üstlük rütbemiz de farklı"

İcardi : Galatasaray zaten çok büyük ama biz daha büyük yapacağız.

Osimhen : "Benim için en önemlisi, Galatasaray'la şampiyon olmak! Takımda en mutlu kişi ben olacağım. Bazı insanlara net bir mesaj vermem gerekiyor. Bu, benim için kişisel bir mesele."

Oshimen şansına mı geldi? :) bazı gerizekalılar o kadar forvetimiz varken Osi alınır mı derken okan vizyon koydu aldırdı adamı. Herkesi ikna ederek. Batshuai nin kıcına teneke bağlayıp göndermek uğruna aldırdı… :)
Türkiye ligindeki takımına osimeni istemeyecek td dünyada yoktur. Konustumuz isim de transfer obezi okan bey. Mesela su anda osimeni aldik yanina goykeresi de alalim mi desen okan bey ne der sence yok almayin gerek yok mu? Burada övgüyü tdye degil baskan ve yönetime vermek gerekir.

Osimhen’e evet demek mi başarı, buna alamayanlar taraftarını konsolide etmek için der anca.

O telefonun ona gelmesi ikili iyi ilişkiler sayesinde başarıdır dersin ama alalım demek de yani denilsin bir zahmet.

Osimhen’e evet demek mi başarı, buna alamayanlar taraftarını konsolide etmek için der anca.

O telefonun ona gelmesi ikili iyi ilişkiler sayesinde başarıdır dersin ama alalım demek de yani denilsin bir zahmet.
Bir de oyuncu ile bire bir görüşmede hocanın oyuncuyu ikna işi var. Oyuncunun kendisi bizatihi hocaya credit veriyor bu transfer sürecinde. Sadece 'evet gelsin dedi' denemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt