Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mapusum bitti

gsc'siz hayat muazzamdı bu arada

kafayi yemisiz sürekli sayfa yenilemekten

bundan sonra gscye günde 5 kere girmeye karar verdim

b05d1fe9c579368e67fad363fbe302da.jpg

satış: Lemina 12 milyon euro
Alış: Çalhan 15 milyon euro

Okey misiniz?

Osimhen’e evet demek mi başarı, buna alamayanlar taraftarını konsolide etmek için der anca.

O telefonun ona gelmesi ikili iyi ilişkiler sayesinde başarıdır dersin ama alalım demek de yani denilsin bir zahmet.
Valla alalım demek başarı. O ikili ilişkiyi kurmak da başarı. Alıp ben onu icardi gibi bir fenomenle birlikte kullanırım deyip sistem değişikliğine gitmek de büyük bir cesaret.

En ince noktadan hocaya paye biçmek icin cirpiniyorlar. Gerek yok almayin diyecek bir tane td varmış gibi.

Yonetim: Osimeni alalim mi
OB: Alalim
Okan Tayfa: Helal Hocaaa

Bu konuda birini oveceksen elinde icardi ve yeni alinmis batsuayi varken osimeni hocanin onune koyan yonetimi öv bari.
Bak mesela ilk cümleye bak. 'Çırpınıyorlar' yazmışsın.

Biz kimiz yau? Bir de çırpınıyor demişsin. Valla öyle bir şey yok. Bir kere de amuda kalkıp mı yazayım? :d

Yazdığın içerik ile alakalı bir şey demiyorum cidden. Hoca oyuncuyu alalım dedi diye tiyatrize ettiğin gibi 'helal hocaaa' demiyorum. Konu açıldı bununla ilgili ve oyuncunun kendisi zaten bu konuyla ilgili hocaya credit verdi. Bunun neyi zoruna gidiyor ki?

Ben senin yaptığın gibi yapıp, seni küçük düşürücü ifadeler kullanmayacağım. Senin de kullanmamanı tavsiye ederim.

Valla alalım demek başarı. O ikili ilişkiyi kurmak da başarı. Alıp ben onu icardi gibi bir fenomenle birlikte kullanırım deyip sistem değişikliğine gitmek de büyük bir cesaret.
Yapmadığında aptal diyecekleri bir şeyi yapmak benim gözümde başarı falan değil.

Hele de takım tempo sorunu yaşayıp Young boysa elenmiş, tjkden fark yemişken.

Takım yeni bir çehre isterken asrın fırsatı geldi, bunu değerlendirmemek de aptallık olurdu.

Bu mantıkla yaklaşırsan da Cuesta, Jelertle başlar 20 oyuncudan çıkarım, hepsine gelsin dedi hepsinde de başarısız mı diyeceğiz?

Sen dünyanın en iyi orta sahasını istemediğini farkında mısın?
Valla Gürbüz şuan takımda Sanchez Torreira Lemina Barış birde Icardi hariç kimi satıyorlarsa okeyim. Adam geldiğinden beri sürklase etti ligi. Takıma adapte olması 15 dakika falan sürdü. Lemina gidecekse yemişim Çalhan'ı

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Valla Gürbüz şuan takımda Sanchez Torreira Lemina Barış birde Icardi hariç kimi satıyorlarsa okeyim. Adam geldiğinden beri sürklase etti ligi. Takıma adapte olması 15 dakika falan sürdü. Lemina gidecekse yemişim Çalhan'ı

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Ben kararsız kaldım lig için yerli topçu olması da avantaj, herif hep üst düzey oynadı cl topçusu vs..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt