Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok yav biz adam olmayız, 20 yıl sonra Lemina Torera gibi muhteşem bir ortasaha kurmuşsun, üstelik ligde son 10 maç kedinin fareyle oynadığı gibi oynamışsın rakipletinle, ama olmaz hemen bunu bozacaz illa, biz boşuna hayal kuruyoruz.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sane konusu daha kritik bence daha büyük transfer başarısı, kimin payı varsa.

Osimhen doğru yönetilen bir süreç ama ortada rakip olmayan bir süreç. Okan zaten evet der yani normal, oyunu anlatır vs ne kadar istediğini göstermesi normal.

Osimhen Türk futbol tarihinin bence en büyük fırsatıydı.
Mesela Torr da hocanın ilk isteğiydi vs...

Osi bence de tarihi bir fırsattı. Ancak yine de emin olmayalım, İsmail Kartal ya da Mou olsa mesela Fbye gitmeyebilirdi bence :d

Facetime'da düşünsene Osi ile İso'yu? :d

Burada kendisine biraz haksızlık yapıldığını düşündüğüm için bir kaç post uzattım işi.

Yok yav biz adam olmayız, 20 yıl sonra Lemina Torera gibi muhteşem bir ortasaha kurmuşsun, üstelik ligde son 10 maç kedinin fareyle oynadığı gibi oynamışsın rakipletinle, ama olmaz hemen bunu bozacaz illa, biz boşuna hayal kuruyoruz.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

40 milyona rızıkçı gelmemesi için tüm taraftarlar siper olmalıyız.

Sen harbiden Okan ile ilgili hiçbirşeyi takip etmiyorsun. Işlntelefon kime gidiyor? Anında sistem ile ilgili kararını veriyor başkana çıkıyor vs. Ha bu arada yönetime de tebrikler. Hoca ne istediyse tamam deyip hallettiler işi…

Valla kardeş Okan dan memnun olmayan 3-5 kişisiniz. Yönetim memnun oyuncular memnun çalışanlar memnun…

İcardi omuzunda taşır, torreira yere göğe sığdıramaz, Osi adamı öve öve bitiremez, muslera över, mertens 1 sezon için geldiği takımda 3 sezon kaldı. Vs vs…

Hele bir gitsin ondan sonra olanlara tepkiniz ne olacak göreceğim ben. Yönetim gitti salak saçma bir hoca aldırdı diye üzerinizden atacaksınız herşeyi…
Biz ne diyoruz sen ne anlatıyorsun. Okani övmek istiyorsan sabahtan akşama kadar öv. Osimeni istedi diye övmek komik diyoruz o kadar. Sen gene de övmek istiyorsan oradan da öv.

Ilk telefon okana gelmis eeee. Biz yönetime geldi mi dedik. Önüne osimen fırsatı gelirse tr bok liginde calisan dünyadaki her td ister. Bedava sampiyonluk demek bu. Ben bu konuda elinde iki maliyetli forvet varken bu işe girisen yönetimi overim.

Yine Okan buruk düşmanları türemiş
Dries Mertens: "İlk şampiyonluğu Mauro'nun tek başına kazandığını düşünüyorum. Üçüncüsünü de Victor Osimhen'e yazmak gerekiyor çünkü olmasaydı çok fazla zorlanırdık."

Kraltens hocaya 1 şampiyonluk yazmış

evleniyorum

1750432216147.webp

1750432412574.webp

Gomis in satılması gibi olacak leminanin gidişi.
Adam oynuyor keyif alıyor taraftara keyif veriyor şampiyon oluyoruz adamı satıyorsunuz gomis i de sattınız ne oldu 13. Olduk sonra adamı geri alana kadar forvet bulamadık .
Kalsın lemina maaşına da zam yapın gerekirse lemina torrera orta sahası 2 3 sene ligi domine eder .
Ne yapalım hakan calhanoglu Galatasarayli diye takimi mi bozalım.

Bak mesela ilk cümleye bak. 'Çırpınıyorlar' yazmışsın.

Biz kimiz yau? Bir de çırpınıyor demişsin. Valla öyle bir şey yok. Bir kere de amuda kalkıp mı yazayım? :d

Yazdığın içerik ile alakalı bir şey demiyorum cidden. Hoca oyuncuyu alalım dedi diye tiyatrize ettiğin gibi 'helal hocaaa' demiyorum. Konu açıldı bununla ilgili ve oyuncunun kendisi zaten bu konuyla ilgili hocaya credit verdi. Bunun neyi zoruna gidiyor ki?

Ben senin yaptığın gibi yapıp, seni küçük düşürücü ifadeler kullanmayacağım. Senin de kullanmamanı tavsiye ederim.
Konuyla ne alakan var anlamadım da buna mi alındın

Çırpınmak: Çok istediği bir şeyi gerçekleştirebilmek için büyük çaba harcamak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt