Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.457
- 21.559
- 2.663
Gizli gündemler mi varYine Okan buruk düşmanları türemiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gizli gündemler mi varYine Okan buruk düşmanları türemiş
Neden?
32 yaşında topçuya 15 vermek bana biraz uçuk geliyor. Lemina güzel bir satışla giderse bir nebze anlayabilirim.15 milyonu da satış yapmadan verebilelim Hakan için
Gayet uygun
Mesela Torr da hocanın ilk isteğiydi vs...Sane konusu daha kritik bence daha büyük transfer başarısı, kimin payı varsa.
Osimhen doğru yönetilen bir süreç ama ortada rakip olmayan bir süreç. Okan zaten evet der yani normal, oyunu anlatır vs ne kadar istediğini göstermesi normal.
Osimhen Türk futbol tarihinin bence en büyük fırsatıydı.
Good pointHakan'ı hiç beğenmiyorum gelirse yeni rızıkçı olur. Lemina da çok faydalı ve iyi bir oyuncu gitmesi bize çok güç kaybettirir.
Yok yav biz adam olmayız, 20 yıl sonra Lemina Torera gibi muhteşem bir ortasaha kurmuşsun, üstelik ligde son 10 maç kedinin fareyle oynadığı gibi oynamışsın rakipletinle, ama olmaz hemen bunu bozacaz illa, biz boşuna hayal kuruyoruz.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lemina satılmadan gelmesini çok isterim bu arada Çalhanoğlu'nun. Geçen sene dar rotasyondan patladık zaten.Ben kararsız kaldım lig için yerli topçu olması da avantaj, herif hep üst düzey oynadı cl topçusu vs..
Biz ne diyoruz sen ne anlatıyorsun. Okani övmek istiyorsan sabahtan akşama kadar öv. Osimeni istedi diye övmek komik diyoruz o kadar. Sen gene de övmek istiyorsan oradan da öv.Sen harbiden Okan ile ilgili hiçbirşeyi takip etmiyorsun. Işlntelefon kime gidiyor? Anında sistem ile ilgili kararını veriyor başkana çıkıyor vs. Ha bu arada yönetime de tebrikler. Hoca ne istediyse tamam deyip hallettiler işi…
Valla kardeş Okan dan memnun olmayan 3-5 kişisiniz. Yönetim memnun oyuncular memnun çalışanlar memnun…
İcardi omuzunda taşır, torreira yere göğe sığdıramaz, Osi adamı öve öve bitiremez, muslera över, mertens 1 sezon için geldiği takımda 3 sezon kaldı. Vs vs…
Hele bir gitsin ondan sonra olanlara tepkiniz ne olacak göreceğim ben. Yönetim gitti salak saçma bir hoca aldırdı diye üzerinizden atacaksınız herşeyi…
Dries Mertens: "İlk şampiyonluğu Mauro'nun tek başına kazandığını düşünüyorum. Üçüncüsünü de Victor Osimhen'e yazmak gerekiyor çünkü olmasaydı çok fazla zorlanırdık."Yine Okan buruk düşmanları türemiş
Anladığım Leminaya git denmiş, kim Leminayı yediyse yazıklar olsun. Bu kulüp adam olmaz, Hakanı da başınıza çalın şimdi
müdahale etYine Okan buruk düşmanları türemiş
Konuyla ne alakan var anlamadım da buna mi alındınBak mesela ilk cümleye bak. 'Çırpınıyorlar' yazmışsın.
Biz kimiz yau? Bir de çırpınıyor demişsin. Valla öyle bir şey yok. Bir kere de amuda kalkıp mı yazayım? :d
Yazdığın içerik ile alakalı bir şey demiyorum cidden. Hoca oyuncuyu alalım dedi diye tiyatrize ettiğin gibi 'helal hocaaa' demiyorum. Konu açıldı bununla ilgili ve oyuncunun kendisi zaten bu konuyla ilgili hocaya credit verdi. Bunun neyi zoruna gidiyor ki?
Ben senin yaptığın gibi yapıp, seni küçük düşürücü ifadeler kullanmayacağım. Senin de kullanmamanı tavsiye ederim.