- 18 Mayıs 2011
- 22.866
- 12.450
- 1.873
Sen başarılarını söylediğin gün ben hatalarını söylerim merak etme…Hatalarını asla söylemiyorlar sonra siz gsliden çok okancısınız deyince çıldırıyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen başarılarını söylediğin gün ben hatalarını söylerim merak etme…Hatalarını asla söylemiyorlar sonra siz gsliden çok okancısınız deyince çıldırıyorlar.
sydney'de şuan hava durumu 8 derece dostumAvusturya cok sıcak denılıyordu
neden karadenız yaylalarında kamp yapmıyoruz
İlkay ile 6-6.5 m civarına sözleşildiği, Hakan işi ortaya çıkınca beklettikleri muhabbeti var.Gelecek zaten
Hakan değil ama İlkay yüzde yüz diyorum
Burada kriter düzgün bir maaş skalasında olması
3-4 aralığı kabul edilebilir
Ama 5-6 derlerse ona itiraz etmemiz lazım
bu yalan mesela ama yalancilarla ilgili guzel haberi biliyorsundurBurda bazılarına göre bütün başarılar Okan sayesinde geldi ama hiçbir başarısızlıkta pay sahibi değil. İyi transferleri kendi aldırdı, kötüleri yönetim. Avrupa başarısızlığının da tek sebebi aslında şanssızlık. Yoksa toplam kadro değeri 15 milyon filan olan 100 bin nüfuslu köy takımlarını yenememesinin teknik-taktikle asla ve asla alakası yok.
hayırsydney'de şuan hava durumu 8 derece dostum
Şampiyonluk sonrası söylemişlerdi. Bu sene kemerburgaz da yapacağız kampı. Dışarıda 2 kişi aynı odada kalıyor, burada herkesin ayrı odasından falan diyordu.Kemerburgaz’da yapacaksak kamp olmaz bence.
Bizim kamp ne zaman başlayacak peki 8-9 Temmuz gibi mi?Güzel. Ramspark'ta hazırlık maçı
En boktan halimizle şut cekemediler bize sabaha kadar dua et belki gerceklesir hayallerinbiz leminayi satariz fb de partey ceker
sonra da kadikoyde dayak yeriz sahada
hakan gibi kirilgan mental olarak düsük profil oyuncular istemiyoruz
Avusturya'da kamptan ziyade turnuvaya katılım olacak gibi maç için yükleme yapılacak kamp Kemerburgaz'da olacak sanırım.Normalde yapmayacağız diye açıklama yapmışlardı. Kampı kemerburgaz da yapacaklardı. Ben de Avusturya kampını görünce şaşırdım.
Lemina Hakan kıyaslaması değil de
Birlikte nasıl oynamalılara kafa yorduğumuz an
Bir takım şeyleri çözmüş olacağız
Ve bunun akabinde de başarı zaten kendiliğinden gelecektir
Essege bak Arabistan'a gitErtan Süzgün: “Jonathan David her şey dahil 3 yıl için 60 milyon euro istiyor. Bu net ve teyitli bilgi.”
fb
Necati her sene feneri şampiyon yaparEn boktan halimizle şut cekemediler bize sabaha kadar dua et belki gerceklesir hayallerin
celine dion kadaramerika doğumlu kanadalı bir topçu ne kadar topçu olabilir ki
Karadeniz yaylalarında göz gözü görmüyor.Avusturya cok sıcak denılıyordu
neden karadenız yaylalarında kamp yapmıyoruz