Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış-Thiam-Yunus
Torreira-Gedson
Kabasakal
Masuaku-cemali-adil-sazdağı
Günay​

Okan bonservis vererek aldığımız Eyüp ve Gökdeniz'e ligde totalde 20 dk filan süre verdi. Normalde çoktan takımın parçası haline getirilmeleri lazımdı Yusuf ile birlikte. Bunu yapsa elimizde şu an belki 11 seviyesinde yerli oyuncu olacaktı 2 tane ve Torreira vs bu kadar yıpranmayacaktı ve AL'de de iyi bir sezon geçirebilirdik. AL'de elek olduysak sebebi rotasyonsuzluktu. Bu oyuncular alt yapı oyuncusu da değiller ha. Hazırlık bakımından da TR'deki yaşıtlarından çok öndeler. Biri Bayern, diğeri Dortmund alt yapısından gelmiş. Bu oyuncuların yaşıtları top class takımlarda takımlarının vazgeçilmezi olarak düşünülüp 11 oynatılıyor. Bizim Okan ise oynatmayacağı adamı kiralamıyor bile. Hatta bir maçta Gökdeniz miydi, Eyüp müydü Ziraat kupasında dk 70'de filan oyuna almıştı. Başında böyle bir hocan olursa oyuncu yetiştirme işini ağzına bile almayacaksın maalesef.
Renktaş ben orada suçun büyüğünü futbolcularda görüyorum açıkçası

Mesela Yusuf demişsin bende onun babında örnek vereyim o zaman

Zannımca Okan epey şans verdi Yusuf'a

Ama Yusuf bu verilen şansları her defasında kötü kullandı maalesef

Ayrıca hangi hoca idmanda şov yapan oyuncuyu oynatmaz ki

Yani bu argüman pek mantıklı gelmiyor bana

Kesinlikle katılıyorum ve arttırıyorum: Zaniolo ve Nelsson asla ve kata takımda kalmamalı.
Hele o Zaniolo denen nankörü

Haydi Nelson'a biz söz verdik filan anlaşılır bir sebep sunabilir

Ama Zaniolo tam bir nankör

Sosyal medyasında bizimle ilgili bir tane fotoğraf bırakmamış nankör herif

Ben Gökhan'ı zaten beğeniyorum renktaş

Seninde gönderdiğin istatistik info da zaten ne kadar başarılı olduğunu ortaya koyuyor

Açıkçası ben alınması taraftarıyım

Yalnız burada tek sıkıntı iç piyasadan transfer işleri beklenenden çok daha pahalıya mal oluyor maalesef

Uygun bir rakama bitirebilirsek isterim şahsen

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kerem gitmek istemese (ki kendisine güvenip 11'e monte eden FT idi) sence Yunus kaç dk süre alırdı. :) Madem Yunus'un bu kadar iyi topçu olduğunu biliyormuş, niye 6 milyon gibi komik bir rakama Leister'a kiralanmasına onay vermiş. Adamlar Yunus'un tapusunu almayı da düşündüler bir ara. Şu an Yunus diye bir oyuncumuz olmayadabilirdi. Ya da yönetim 3'ün 5'in hesabını yapıp Oğuz'u yok pahasına FB'ye kaptırmasa Yunus'a 11 oyuncusu olarak şans verir miydi? Yunus'un hikayesi biraz nasip, büyük oranda Yunus'un kişisel başarısıdır. Bunu okana yazamayız.
Ama varsayimlarla konusamayizki farzet ki oğuz geldi ve sakatlandı yine yunus A gün dogabilirdi ve çokta iyi oldu.Yunus iyi oyununda süreklilik arzedebilse çok daha farklı konuşuruz .bu sezon çoğu maçta iyiydi"oynadığı"ama onun dışında belki sakatlığından ötürü belki maaş olayının konuşulması psikolojsini pek dik tutamadı ama genelinde iyiydi.İnsallah onumuzdeki sezon daha iyi olur.

Hakana okadar para bascagimiza belesten ilkayi alalim. Zaten sisteme uymuyor ve orta sahamiz lemina torreira ve sara ile iyi zaten.

Jelert, frankowski ve cuesta out

Osimhen, petrovic, lucumi ve ilkay in

Ve firsat sag bek, sallai da yedege olur, hatta gösterdigi performans ile as sag beki kapabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt