Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 17.588
- 10.352
- 1.688
Herifin fenerli olduğu takip ettiği sayfalardan bile belliyken hiç araştırılmamış mı acaba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herifin fenerli olduğu takip ettiği sayfalardan bile belliyken hiç araştırılmamış mı acaba.
Hakan gelecekse seneye gelsin bedava. Ona bonservis veremeyiz. İlkayi tercih ederim zaten. O da 2 senelikHakan-İlkay arasında maliyet olarak İlkay çok daha uygunca gelecek yaw benim tercihim İlkay olur.
Sen karışmaHakan gelecekse seneye gelsin bedava. Ona bonservis veremeyiz. İlkayi tercih ederim zaten. O da 2 senelik
Ben uyumaya gidiyorum iyi geceler patronSen karışma
torreira ,o dönem hiç gelmeye niyeti yoktu zaten bize gelmeye pek gönüllü olmayan adam daha başarılı oluyor2022 yazında bize gelmeden önce ''Geçtiğimiz sezon neden 13. oldunuz?'' sorusunu soran Mertens mi Torreira mıydı?
tor2022 yazında bize gelmeden önce ''Geçtiğimiz sezon neden 13. oldunuz?'' sorusunu soran Mertens mi Torreira mıydı?
Toreira Musleraya diyor neden geleyim diye? Neden 13 oldunuz diye2022 yazında bize gelmeden önce ''Geçtiğimiz sezon neden 13. oldunuz?'' sorusunu soran Mertens mi Torreira mıydı?
Mertens diye hatirliyorum ben2022 yazında bize gelmeden önce ''Geçtiğimiz sezon neden 13. oldunuz?'' sorusunu soran Mertens mi Torreira mıydı?