Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsmi Süleyman
Soy ismi Rodop

olan birinin twitini görüp dünyaca ünlü bir futbolcu bize gelmekten vazgecer mi? hayatta en degerli sey zamandir. rodop gibi binlerce hesap var, ne idügü belirsiz seyler yazip duruyorlar zaten. prim vermeye gerek yok.
Ali kocta abdulkerime sen o kadar eder misin demisti

Ali kocta abdulkerime sen o kadar eder misin demisti
Apo transferinde gelişen olaylar yüzünde Gardi ile Ali koçun arasının bozulduğunu ayrıca elif elmas transferinde de adamın komisyonunu vermedikleri için iplerin koptuğunu biliyor muydun ?

İcardi , osimhen , Sanchez , Torreira , mertens vs birçok isim belki fenere gidecekti belki de daha da iyi topçuları getirtebilirdi zira fenerin bütçesi her daim bizden daha fazlaydı

Eyup'e yeterince topcu verdik. Diger Zuper Lik takimlarina da topcu vermeliyiz. Kiralik, satilik ve hatta bonservissiz. Anlastiklari takim kpasa bile olsa her yere topcu gondermeliyiz. Bu hem onlarla aramizi yapar hem de alt yapimizi diri tutar.
Kiralık oyuncuların geri çağirma opsiyonu konulmalı

bahaneler başladı tamam belli oldu aynı transfer dönemleri yükleniyor bunlar akıllanmıyor.Eksiklerin belli senin yani illa Osimhen ve kaleci mi beklemen lazım sağ bek,stoper için yani osimhen olursa çöp mü alacağız demek istiyor bunlar ? yada osi gelirse sara'yıa mahkum mu olacağız yine sonra osi olmazsa da çıkıp zaman daraldı diyip yine çer çöp alacaklar.Atıyorum gidip mesela osiye göre sağ beki free çekeceksen yada olmazsa bonservisle adam alacaksan Semedo'dan iyisini mi bulacaksın gidip jelert gibisini alıp geleceksin yani.
Ben bıktım her transfer dönemi aynı rezillikler sonrası eski oyuncuların sürekli takımı taşımasından dolayı yani yeter daha 3 sene üstüne ekleme yapamadık

Serhan turkte gecenki twiti tekrar etmis.aslinda yeni bisey yok.osimhen ve kaleci sanki hemen bitecek...sacmasapan twitler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt