Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallahi ondan görmedim.
Talking Hannibal Lecter GIF by hoppip

Hatipoğlu: "Hakan'ın menajeri Arabistan'a gidip görüşmelerde bulundu."

Süleyman Rodop: "İbrahim Hatipoğlu ile görüştüm, kendisi İlkay'ın amcasına, 'eğer bir isteğimiz olursa, siz listemizdesiniz daha sonraki zamanda görüşürüz' demiş. Okan hoca da 'Osimhen'in durumu netleşmediği için bekleyelim' demiş. Olay bu."

Sancho turkiyeye gelecekse bu biz olmaliyiz.

Kaleci, stoper ve bunlara bu bakiyorsa patladik.. nelsson dönsün, zaniolo kalsin ve Günaya güvenelim

İbrahim Hatipoğlu: "İlkay ve Hakan transferleriyle ilgilenen benim. Henüz kulüplerle görüşmelerimiz olmadı." (Ajans 1905)

İbrahim Hatipoğlu: "Bizim Manchester City ile transfer konusunda bir bağımız olmadı. İlkay ve menajeriyle para da konuşmadık. Şu anda gündemimizde böyle bir şey yok. Hepimiz öncelikle Osimhen transferini düşünüyoruz. Daha sonra hocamız isterse görüşürüz." (Ajans 1905)

Özetle: Osimhen transferi netleşmeden kimseyi bonservisiyle almıyoruz

G.D ve Bişar'ın dedikleri doğru o zaman

Osimhen için olmasın diye bekliyordur bu Hatip

İlkay'la osimhen'in ne alakası var yav İlkay'ı al Osi'yi her türlü bekleyeceksin zaten bu iş ağustos sonunu bile bulabilir

Hatipoğlu'nun hayalindeki kaleci kesin Uğurcan

🙃

Biri hatip e saçma sapan her adamla görüşmemesi gerektiğini ve bu işlerin gizli kalması gerektiğini söylesin. Bu ne lan Rodop arıyor bu açıyor her şeyi anlatıyor. Açma kardeşim açma. Sülümancığım biraz sabret anasını satayım netleşirse ilk sana söylerim de. Sav başında gitsin…

Rodop: "Kaleci konusunda öncelik yabancı"

Galatasaray, Kevin Mier'in şartlarını araştırıyor; teknik heyet onay vermiş. Kendi fikrim, ön libero gibi oynayan Galatasaray’a uygun bir kaleci.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt