Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rodop: "Hiç bir yabancı kaleci bulunamazsa o zaman yerli kaleci anca olabilir"

Ilkayla osimhen çok alakasız.ilkay feshedip gelecek zaten.rodop bu sefer hartipoglunun ağzından konuşuyor

Rodop: "Taraftarın ve yönetimin de yabancı kaleci istediği net"

Rodop: "Bir yöneticimiz şunu şöyledi; Lemina'nın satılması diye bir gündemimiz yok. Hoca kendisinden çok memnun. Teklif bile yok"

Sabrediyorum şu muhabirlere,surda 3 gun var.eski sevgilimden bile haber bekliyorum 25 haziran öncesi ve sonrası.

Çifter dalacagim hepinize
Bir daha 25 haziran dersen ve

25 haziranda hiçbir şey olmazsa

Seni 25 gün banlıcam

Rodop: "Sosyal medyadaki transfer haberlerine inanmayın. Yok teklif varmış yok takasta şunlar verilecek diye birşey yok çünkü "

3 gün önce Lequipe İlkay Gs ile anlaştı ufak pürüzler var diyor.

Dün Kavukçu'nun ağzından çıkmış gibi ''35 yaşında bir isme bu paraları vermeyiz'' diye haber paylaşılıp ardından siliniyor ve başka bir muhabire öyle demedi aslında ama ilgi yok diye düzeltme yaptırılıyor.

Bugün Hatip çıkıp Hakan ve İlkay ile ben ilgileniyorum diyor.

Hala aralarında görev dağılımı veya kulüp menfaatini gözeten bir iletişim olduğunu düşünen varsa tekrar düşünsün.

Rodop: "Osimhen için beklenir ama sonsuza kadar değil elbet, yakın tarihte netleşmesi gerekir ki Galatasaray da önüne bakabilsin"

Bunların derdi GS falan değil biri GSYİADın diğer de kendi PRının peşinde

Saldım çayıra kulüp yönetiyorlar

Her sene bir bahane, geçen sene euroydu şimdi de Osimhen belli olmadan bir şey olmaz

Senin kaleci ve bek ihtiyacın net, seve seve alacaksın, hikaye anlatmasınlar boşuna

Yönetim ve mevcut transfer heyeti amatör takılmaya devam ediyor.

GSYİAD tayfa komple el etek çekmeli.

Tek yetkili olmalı ve o da yetkiyi Gardi’ye verip sadece köprü ve iletişim görevi görmeli.

Bu şekilde yetki karmaşası olmaz.

Osimhen için ne zamana kadar bekleyebilirsiniz ?

Ben 11 Temmuz cuma gününe kadar bekleyebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt