- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
Sen Uğurcan mi gelsin diyorsun
yerli kaleci Fenerin işi.
Petrovici al 10 yıl kaleyi kapat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen Uğurcan mi gelsin diyorsun
ben de duydum baska kisilerdenbülent timurlenk 15 temmuzda osimhenin 75 m euro serbest kalma bedeli kalkıyor demiş doğru mudur bu bilgi yalan söyleyecek birisi değil
yine heryerden pr başlamış)
petrovic'in chelsea performansi cok korkutuyoryerli kaleci Fenerin işi.
yerli kaleci Fenerin işi.
Ben bu yorumu yaparken renkdas Avrupa kupalarini daha çok baz alarak söyledim.Yani mesela Avrupa maçında Uğurcan bana güven verir mi şahsen bana güven vermez topu oyuna sokma kalecinin yeri gelir oyun kurması gerekir Musleranin bile burda yetersiz kaldığı düşünülürse Avrupa maçları ozelinde düşünürsek bence bizde olmaz.Sampiyonluk olarak zaten düşünürsek Aykut Ercetinle bile şampiyonluğunun var.bence bizde başarılı olmak daha kolay. avni aker'e çıkarken ayağı geri geri gidenler muhtemelen bizde koşarak sahaya çıkar.
hedefsiz bir takımda oynamanın ne kadar korkunç bir performansa sebep olduğunu da unutmayın. kötü sezonlarımızda muslera telefondan twitter okuyor gibi takılıyordu bazen kalede.
1-15 Temmuz tarihlerinde geçerli o madde, ondan sonra Napoli istediğini sorabilir.bülent timurlenk 15 temmuzda osimhenin 75 m euro serbest kalma bedeli kalkıyor demiş doğru mudur bu bilgi yalan söyleyecek birisi değil
Fb herkesin maddi kulfetini kabul etmis ve hepsi gelmiş gibi konuşuyorlar.para saadet mi yoksa itibarsizlik mi anlayacağızfebenin kadrosu şuan çok eksik o bahsedilen adamlar gelse bile baya bir güç kaybettiler bence .Osimhen ve kaleci işi sonuçlanır sonuçlanmaz geriye ilkya yada hakandan biri ve bir sağ bek transferi kalır ve olursa fırsat transferi mevkiden bağımsız.
96 2000 de iyiydi.Şaka Maka fatih hoca bizde hiç bu kadar kaliteli kadrolara sahip olmamıştır. Maksimum olan Sneijder, Drogba. Hep şapkadan tavşan çıkardı imparator
yine heryerden pr başlamış)
En çok motivasyonla oynanan mevki bence kaleciliktir. Büyük takım kalecisiysen ve şampiyonluğa oynuyorsan kendini hep takım için daha fazla şey yapmak zorunda hissedersin. Örneğin kupada fb deplasmanımızı düşünelim. Uzun top, Barış mücadele editor stoperi bozuyor, top Osimhen’e geliyor; Osi tekte zımbalıyor öne geçiyorsun. Biz o maçta ezdik oyun olarak ama oyun olarak ezmeden bu şekilde öne geçsek dahi kaleci bu deplasmanda öne geçtik benim yememem lazım, hedefe gidiyoruz vs şeklinde düşünür. Bu da kalecinin performansı artırır.Uğurcan çok iyi kaleciydi ama bence düşüşte artık.
trabzonda ne var bilmiyorum ama uzun süre orada kalan kaleciler düşüşe geçiyor gibi.
Uğurcan 4 sezon önce ayrılmalıydı
Her eleştiriyi neden “gönder”ilmek olarak değerlendiriyorsunuz ki? Mesela Okan hocayı (geçmişinden dolayı) sevmem, ama Galatasaray’a hizmet ediyor şuan. Çok hataları da var, ancak bu hatalar kötü niyetli değil. Bu sezon haksızlığa da uğradı tff tarafından ve yönetim gereği gibi arkasında durmadı. Şampiyon oldu ve bu yüzden bu dönem kalmayı hak ediyor, aksi taktirde istifa etmesi, etmezse ettirilmesi gerekirdi.. ancak bu yıl da kalsın derken eksiklerini de söyleyecez eleştirecez de.. ancak Avrupa’da başarılı olamazsa bu yıl, Galatasaray’ın önünü açması gerek, şampiyon dahi olsa.. bence Galatasaray’ın teknik ekibi de dahil kendisi yeterli değil, ama geçen yıl ki TFFye karşı başarısı bu yıl kalmalı.. hayali Avrupa’da kupa olmayan hiçbir hocayı da Galatasaray’a hoca olarak yakıştırmam. Fbden ve İsmail kartaldan farkınız kalmaz.İşte o dönem buralarda herkes Ünalcı olmuştu. Sniejder içşn hoca yı teneke bağlayıp gönderecek adamlar vardı. Neyse ki o zamanda terimsporlu olarak bizi aşağılamaya çalışanlar şimdi de okansaraylı ilan ettiler.
Tek derdim zaten gelenin gideni arattığını yaşamış olmak. Okan’a teneke bağlayıp göndermek isteyenlerin yeni gelecek herhangi birisi ile olası yaşanacaklar sonrası bir sonraki durağa kadar pişman olacaklarının farkında olmadan hareket etmelerine tepkimiz. Yoksa bana ne Okan babamın oğlu mu? 3. Lükler, 5. Likler le bir kaç sezon geçirir sonra arada bir şampiyonluk gelir. Sonra da o şampiyonluğu getiren hocaya sallar onu göndeririz.
Şampiyon olmuş luce yi Avrupa da başarılı olmasına rağmen ligde 2. Oldu diye göndermedik mi? O yüzden söylüyorum ligde şampiyon olmadıktan sonra Avrupa başarısına falan kimse bakmaz. Baksa terim gönderilmezdi.
Sen ne zaman geldin yaw hoş geldinyerli kaleci Fenerin işi.