Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan da İlkay da kolpa gibi. Bize kalsa adamlar boş mukaveleye imza atacak Fatih Terim, Arda Turan gibi, yabancı basına bakarsak ikisi de gidip yönetime ben gitmek istiyorum bile diyemiyor :) gerçeklere dönelim biraz da.

Şimdi size bir futbol sorusu

Sir Okan ŞL sezonunda Kaan Torreira ile aslında çok da iyi maçlar çıkarmışken neden sonraki sene elde olan Kerem D profilinde (daha iyisi ama özellik olarak benzer) bir orta saha olan Sara’yı seçti

Özellikle Avrupa’da aslında 6ya öyle bir adam atmak daha çok işe yarıyor, büyük maçlara da Kaanla çıkmıştık

Lemina o işi Kaan’dan daha iyi yapıyor ama Lemina bir plan transferi değildi devre arası
Çünkü lig avrupadan önemli, lig için sara tipi kilit açıcı adamlar gerekiyor

İlkay Gündoğan hedeflerimiz ile örtüşen bir transfer değil

29 yaşında Sane getirip 35 yaşına girecek olan İlkay'ı almak çok kısa vadeli bir hamle olur geri dönüşü olmayan bir transfer

Ramsdale evli ise karısının kararına bakar.
Belki PL'den orta seviyelerden teklif bekliyordur.
Martinez ayrılırsa Aston'a gider mi?

Şampiyonlar Ligi 'nde ilk 24 'e giremezsek direkt Okan istifa diyeceğim. 2 sezondur Avrupa 'da boynumuz bükük, aynı senaryo yine yaşanırsa :

Gündoğan > Prime Okan + Prime Tugay + bir miktar Prime Belözoğlu

diyebilir miyiz

1750688002971.webp

Ulan Ramsdale,Şu Manav soyisimli arkadaşın haberiymiş. Öncesi varmı bilmiyorum ama ben bunun bir tane doğru haberini görmedim.

İlkay Mertens’ten daha iyi bir kariyere sahip ve daha büyük oyuncu.

Daha büyük karakter değildir muhtemelen ama İlkay’ı o kadar tanımıyoruz.

35inde Citynin tuttuğu adamı alamayız zaten geçelim.
Bizim çöp medya son 3 senedir her sezon sonu aralıksız pompalıyor bu haberi ortada birşey yokken. Bu sene bu haberi pazarlayanda hatip vasıfsızı sanırım.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

İlkay, Galatasaray’a anca 37-38 yaşında gelirim birkaç sene takılır milyon euroları cebe indiririm hayatımın sonuna kadar Galatasaraylı İlkay diye kulübün etinden sütünden faydalanırım mı demiş ?

H.Yürekli : "Petrovic, Ter Stegen, Bulka ve Ramsdale kaleci adayları.Ramsdale kulübe önerildi"

Tam dümenci bu Haluk

İlkay Mertens’ten daha iyi bir kariyere sahip ve daha büyük oyuncu.

Daha büyük karakter değildir muhtemelen ama İlkay’ı o kadar tanımıyoruz.

35inde Citynin tuttuğu adamı alamayız zaten geçelim.
e çöp diyorlardı hani bu adama, gt göbek bağlamıştı koşamaz diyorlardı city niye tutuyormuş

Manutd nkunkuyu istiyormus. O kapida kapandi osimhen icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt