Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dedik oglum haziran ve temmuzda hiç bi yildiz veya genç isim fbye gelmez diye.simdi bütün fbli muhabirler aynı haberi giriyo. Oyunclar fb cok para teklif etse bile arabistana gideriz,mevzu para olsa diyorlarmış, avrupa olmazsa.itibar kaybı bu asalaklar!

Sercan Hamzaoğlu:

Henüz açıklanmış bir transfer olmasa da,iş sadece para değil…
Bazı gerçekleri de göz ardı etmemek gerekiyor.

➡️Görüştüğümüz temsilcilerin ortak söylediği şey:
Oyuncuların ilk tercihi Türkiye değil.
➡️Avrupa’daki transfer trafiğini izlemek,
➡️Tüm teklifleri görmek ve
➡️Zamanı geldiğinde karar vermek istiyor

⭐ Elbette yıldızlar gelecek ama bazı süreçler karmaşık olabilir ama planlama net
.

Takım alenen sahada doğrandı, yaş itibari ile çok genç olunca kırılma oldu ligde ve toparlanma için süre gerekiyordu maalesef o süre de olmadı. Metal yorgunluk değişimi gerektirdi, ancak yönetim koç güdümünde bir oluşum olduğundan değişim yerine hoca gitti.

Avrupa’da başarılı olmasının yegane sebebi de o genç takım ve hocanın uyguladığı taktik uyuştu, AL de hakemler oyuna müsade edince zevk aldılar oyundan. Ama ligde hakem duvarı aşılamadı.
O sezon yaşananlar bir daha yaşanmadı Torrent geldi de penaltılarımız verildi de totalde 100 m euro kazanamazken şu an 300 m euro kazanıyorken bir zahmet Avrupa başarısı da bekleyelim yani.

300ü 10 m euro kazandıran lig için harcıyorsak zaten aptalız.

Anlastiÿsa niye açıklamıyor lale
Fener’in şu an görüştüğü isimlerle temsili diyaloglar:

Koç: Bize gelmek işin kaç para istiyorsun?
X: 10 milyon
Koç: Sana 15 veriyoruz, hemen imzala kellem gidiyor
X: Teklifi kabul ediyorum, transfer dönemi sonunda kulüp bulamazsam gelirim.

O sezon yaşananlar bir daha yaşanmadı Torrent geldi de penaltılarımız verildi de totalde 100 m euro kazanamazken şu an 300 m euro kazanıyorken bir zahmet Avrupa başarısı da bekleyelim yani.

300ü 10 m euro kazandıran lig için harcıyorsak zaten aptalız.
Yeni nesile anlatamıyorsun işte, Galatasaray’ın tek bir hedefi amacı olmalı bana göre: müzesinde olmayan tek kupayı almak. Lig şampiyonluğu filan sadece bu amaca araç olmalı.
Felsefen bunu gerektiriyor.

Fener’in şu an görüştüğü isimlerle temsili diyaloglar:

Koç: Bize gelmek işin kaç para istiyorsun?
X: 10 milyon
Koç: Sana 15 veriyoruz, hemen imzala kellem gidiyor
X: Teklifi kabul ediyorum, transfer dönemi sonunda kulüp bulamazsam gelirim.
Yav zaten herkese yüksek teklifle gidiyorlarmis,size geleceğimize arabistana gideriz diyormuş oyuncular.avrupadaki büyük kulüpleri bekliyormuş çoğu,o da olmazsa arabistan.bunu bikac fb muhabiri aynen söyledi,haziran ve temmuzda yildiz inmez diyolar

Wolfsburg,Jelert’i istiyordu en son. Üste parada verip Kamil Grabara’yı çekmek lazım. 10 sene kaleci sorunu çekmeyiz. Zaten Martinez gibi de pislik futbol çerçevesinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt