Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ter stegen inadı bırakıp he demelidir desem ne dersin barca da oynamayacaği belliyken.
Ter Stegen bence ayrılacak ama beklemek riskli

Çünkü Barcelona ile karşılıklı bir inatlaşma süreci olacaktır

Akabinde bir yerlere gidecektir ama bizden iyi talipleri olur ve oraya gider gibi geliyor artık

Risk alıp bekleyedebiliriz ama ben opsiyonlu kiralık Ramsdale fırsatının üstüne atlarım

Yeni PFDK başkanı MHP'li ali koç yine birşeyler peşinde

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duran David Son Sancho... eyvah eyvah

Fb'ye yıldız yağıyor. Daha Walker Skriniar Bissouma Uğurcan falan var

sancho topçuoğlutopçu ne yazık ki

bizim almamız lazımdı 10 no alma sancho al yunusu 10 çek

duranı tanımıyırum hiç denk gelmedim ama araplara gittiyse fbyede gider demek ki para önemli

son ölü inşallah alırlar
bizim maçda ölü gibiydi bir ismi kalmış

david gitmez bunlara aslında sanchoda gitmezdi nasıl anlaştılar bilmiyorum olmamalı inş kolpa sıkıyordur seten sane içinde fb anlaştı diyordu

sancho topçuoğlutopçu ne yazık ki

bizim almamız lazımdı 10 no alma sancho al yunusu 10 çek

duranı tanımıyırum hiç denk gelmedim ama araplara gittiyse fbyede gider demek ki para önemli

son ölü inşallah alırlar
bizim maçda ölü gibiydi bir ismi kalmış

david gitmez bunlara aslında sanchoda gitmezdi nasıl anlaştılar bilmiyorum olmamalı inş kolpa sıkıyordur seten sane içinde fb anlaştı diyordu
Sane geldi beleşe sancho ya o kadar para mı basardık? Bu arada alıyorlar mı harbiden bunu??

Hatip hangi işi başarmış hala bu sezon transfer kovalıyor, salak olmak lazım bu kadarına. İlkay, Kaleci vs onun işi ise unutalım.

Okan Buruk, Galatasaray'da 5 sene üst üste şampiyonluk yaşamadan ayrılmam demiş diyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt