Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen böyle 1 kadroya gelmez transferleri ister.Ki transferler daha önceden gelebilir.Zaten bu işler hep menajerlerle alakalı kanks.Bizim kulüpte Gardi belirliyosa güzel transferler yaparız..
Kadroda öyle hayati eksik yok üstüne Sane alındı.

Osimhen kalırsa ligi süpürür yine, ŞL için zaten 100 milyon harcasak +3 puan ya oynar ya oynamaz daha ne kadro isteyecek.

Demek istediğim tüm bütçe son kuruşuna kadar Osimhen'e verilecek kaleci bile Günay ile devam...

bir keresinde pavyondan bir karı çıkarmıştım
otelime gittik aramızda bir tartışma çıktı gitti otelden pavyonda ki başka bir kadından ötürü tartışmıştık
tuhaf tuhaf şeyler söyledi anlam veremedim bu ne diyor diye
1 hafta kabus gördüm cinler filan gördüm

yazarken bile irkildim ya
3 harflilerin zamanı bizden daha ileride,gecmisi biliyorlar o yuzden

Osimhen kalırsa ligi süpürür yine, ŞL için zaten 100 milyon harcasak +3 puan ya oynar ya oynamaz daha ne kadro isteyecek.

Demek istediğim tüm bütçe son kuruşuna kadar Osimhen'e verilecek kaleci bile Günay ile devam...
Merkez hayati eksik bence lig için bile.Kilit açacak adam lazım sadece duran top atacak değil.Merkezden skor katkımız yok ofansif biri lazım hakan gibi orda minimum 10 tane atacak

Pixversenin ekmeğini kurucusu senin kadar yememiştir :asd:
İnsanlığın buradan ...
231 (2).webp
bu noktalara gelmesi şaşırtıyor beni şahsen

Geçen sene Dybala ismi çıktığında yaptığımız hatayı yapıyoruz yine. İlkay'a vs burun kıvırmalar hep bundan. 23 yaşındaki Ronaldinho yok arkadaşlar, olsa da gelmez. Alamazsın.

Cengizciğim

sağbekin yok
sol stoperin rigasdan bile sana goller yediriyor
üst düzey kalecin yok
ortasahada alternatifin yok
10 numaran yok

nasıl hayati eksik yok?!?

Normal görme mi manitacılık anlamında kesişme falan mı
Yaw yok balkonda sigara içiyordum, tarlada yerden yukarı doğru iki parlayan irice göz bana bakıyordu mesafe 20 metre falan var , kedi yada benzeri hayvan yok buralarda köpeklerim olduğu için , hişt pişşt yaptım, heaaa mına yaptım sönerek kayboldu , daha sonra köpeklerim orada yatarken gözlerinin parlamadıgını görünce dikkatimi çekti anneme sordum, burada gece vakti gördüğün hiçbirşeye ses yada tepki verme dedi , jeton o zaman düştü dostum

Clye apo ile çıkınca göreceğim yetercileri

delik deşik edecekler apoyu ne yazık ki
Cengizciğim

sağbekin yok
sol stoperin rigasdan bile sana goller yediriyor
üst düzey kalecin yok
ortasahada alternatifin yok
10 numaran yok

nasıl hayati eksik yok?!?
Yahu soru basit işte Osimhen mi tüm bu dediklerine transferler mi? Onlar da kim olacağı belli değil.

Bu oyun anlayışı ile 25 milyona stoper alıp Apo'yu yedeğe atsak yine delik deşik ederler

Merkez hayati eksik bence lig için bile.Kilit açacak adam lazım sadece duran top atacak değil.Merkezden skor katkımız yok ofansif biri lazım hakan gibi orda minimum 10 tane atacak
O durumda da Osimhen gibi bir ismi kaybetmiş olacaksın, Hakan gibi biri gelirse kilit açacak ama ilerde Osimhen'in olmayacak

Yoksa kaleciden tut, Mertens'in yerine, defansa, beke yine eksikler mevcut tabi ki.

Yaw yok balkonda sigara içiyordum, tarlada yerden yukarı doğru iki parlayan irice göz bana bakıyordu mesafe 20 metre falan var , kedi yada benzeri hayvan yok buralarda köpeklerim olduğu için , hişt pişşt yaptım, heaaa mına yaptım sönerek kayboldu , daha sonra köpeklerim orada yatarken gözlerinin parlamadıgını görünce dikkatimi çekti anneme sordum, burada gece vakti gördüğün hiçbirşeye ses yada tepki verme dedi , jeton o zaman düştü dostum
Şu sahneyi yaşamışsın resmen renkdaş :

Bu oyun anlayışı ile 25 milyona stoper alıp Apo'yu yedeğe atsak yine delik deşik ederler

O durumda da Osimhen gibi bir ismi kaybetmiş olacaksın, Hakan gibi biri gelirse kilit açacak ama ilerde Osimhen'in olmayacak

Yoksa kaleciden tut, Mertens'in yerine, defansa, beke yine eksikler mevcut tabi ki.
11 genelinde tam rahat olmadığımız eksik hissettiğimiz sürece sorun valla benim için o yüzden tek osimhen gelse bile bu sefer bütün parayı verdik işte orası olmadı burası olmadı muhabbetleri olacak maç kaybedince clde kayıplarda falan taraftar yine tepki verecektir onun bütün baskısı bu sefer bu dediğim muhabbetten dolayı osimhen üstüne dönecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt