- 26 Ocak 2021
- 41.334
- 40.584
- 3.078
Taremi jk mi bu jklilar ne uçusta yav böyle 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

mobilya yı sutlamadiklari takdirde zor
Kolombiya milli takımı apoleti var en azından.gider 6 milyona bakSerhan Türk:”Cuesta ‘ya çok önemli talipler var.”
Çok tuhaf yav,ismi çıkanı almış oluyorlarfbnin işi hakkaten zor yaw , tvlerde heryerde günlerce bir oyuncuyu konuşuyorlar transfer etmiş gibi , adam başka biryere imza atıyor, sonra başka bir isim bulup döngüye devam ediyorlar , akıl işi değil
di barzo postlamis
Bak Sen...keşke duyum almış olsa riskli iş çünküSerhan Türk:” Kaleye en yakın isim Petrovic.”
Bak Sen...keşke duyum almış olsa riskli iş çünkü
Serhan Türk:” Kaleye en yakın isim Petrovic.”
Baba kaleci pesindeyiz bence biz,ama chelsea mecbur salacak onu bi yerdesen ne diyosun bu hadiseye
netceye varir miyiz bu noktada
nerde dedi melih field
5'e satabileceklerini düşünmek istiyorum zira Güney Amerika tarafında bu civarda piyasası olmalı.Serhan Türk:”Cuesta ‘ya çok önemli talipler var.”
Suudların tüm yatırımlar abd ve avrupada suudi arabistan uydu devleti gibi bir devlet hiçbirşey olmaz oraya.Hatta onu koruyacak hem avrupa hem amerika var.Din ve ırk kardeşleri öldürülürken ülkesine bile almadılar isviçre gibi takılıyorlar.şakamaka osimhen adım adım bize geliyor
ortadoğuda savaş çıkacak suudlara gitmez daha
ingilizler belli ki osimheni istemiyor yada 3. 4. alternatifleri
juve bunu alacak
barca real zaten istemiyor
bayernde yok
geriye bir biz kalıyoruz