Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.183
- 21.095
- 1.848
kolpa haber getirdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Liverpool Nunez'i Napoli'ye satıp İsak ya da Ekitike'yi alacak Osimhen ismi geçmiyor, Manu da başka oyunculara yöneldi, Juve David'i aldı, Arsenal ya Sesko ya Gyökeres alacak, bu senaryoda araplar dışında net rakibimiz yok gibi görünüyor
hepsine okeyde bu sol stopere takıntınız ne anlamadım.Elinde kapı gibi Abdülkerim varken 15-20 de onamı gidecek.Tek derdimiz sol stoper olsun yaa.Osimhen gelmez başkasını almaya da zamanımız kalmaz
Morata da ayrılır
Icardı dönse bile ayakta duramaz
Kalecimiz YOK
Sağ bek yok
Sol stoper kağnı gibi
kampa kimse yetişmez zaten doğru dürüst kamp da yok
Yönetim kulağının üstüne yatmaya devam etsin
Bir gelişme mi var KEMALİM?
el nesyri gibi birine gomseler keske yineBunlar bir adama 50-55 bağlayacaklar ama kime? umarım yaşlı bir adam olur ve dönüşü olmaz.
Bu araplara kimsenin dur diyebilememesi ne kötü bir durum.40-50m nedir arkadaş.Liverpool Nunez'i Napoli'ye satıp İsak ya da Ekitike'yi alacak Osimhen ismi geçmiyor, Manu da başka oyunculara yöneldi, Juve David'i aldı, Arsenal ya Sesko ya Gyökeres alacak, bu senaryoda araplar dışında net rakibimiz yok gibi görünüyor
evet osimhen top class forvet değil kariyerine bizde devam etsinBu durumda yalnız Osimhen'in top class bir forvet olduğu konusu tartışmaya açılır hale gelir bence. Bu kadar takım st ararken tercih edilmemesi sırf maaşla ilgili dense de garip
Leroy SaneEvet bunu hep diyoruz, takımında düzenli oynayan, top 5 ülkede olan hiçbir topçu burayı tercih etmez.
Serin hikayelerGöztepe, Leipzig'in Romulo için yaptığı 16,5 milyon euroluk teklifi reddetti. (İHA)