Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.592
- 37.050
- 3.798
Her yıl klasikleşen De Paul şenlikleri başlamış yine. Geçmişte olan Gallardo şenliklerinin yeri böyle dolmuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kolpa haber getirdim
Ya bi susar mısınosimhen Al Hilale gitse de rahatlasak
Top seviye takımlar 9 numarasının topla haşır neşirli, çalım atan oyun kuran, sağa sola deplase olan, yeri geldiğinde aklıyla oynayabilen, sıkışan maçta uzaktan ayağının içiyle uzak köşeye topu bırakan biri olmasını istiyorlar çünkü.Bu durumda yalnız Osimhen'in top class bir forvet olduğu konusu tartışmaya açılır hale gelir bence. Bu kadar takım st ararken tercih edilmemesi sırf maaşla ilgili dense de garip
35-40a çözülür hemenNdicka konusunda aklım kaldı herkes Lucumi'ye kitlenmişken hemen çözmek lazım
iyi topcu ama mourinho ile anlasamazAl Hilal maçında beğendim hala çok iyi gözüktü
Zaten senelik 25 milyon euro falan almıyor mu bu? Niye bırakıp gelsin onu da anlamış değilim.iyi topcu ama mourinho ile anlasamaz
1 yıllık sözleşmesi kalmış tamamlar sözleşmesini. Oradan çıkacak net 2 futbolcu var Renan Lodi ve Malcolm bu isimlerin İnzaghi'nin sisteminde pek yeri yok Hernandez'i alıyorlar gibi. 3-5-2'de Savic'i kullanır.Al Hilal maçında beğendim hala çok iyi gözüktü
25 milyon alıyor senelik hayatta gelmez.