Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.651
- 40.364
- 3.413
baron kim ki ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
baron kim ki ?
Hani 17'ye alırdık diyordun @Sadri BaykamNapoli’nin Noa Lang transferinde detaylar;
Bonservis: 28 M €
Yıllık Ücret: 2.5 M €
(Di Marzio)
Iyi transfer
Bu İtalyan kaynaklarda iyi sallamaya başladılar Sancho için ikisini birden neden versin Juve?Juventus, Jadon Sancho karşılığında Manchester United'a Dusan Vlahovic ve Douglas Luiz'i teklif edecek. (La Gazzetta dello Sport)
Bonservis konusunda piyasa ciddi yükselmiş.Hani 17'ye alırdık diyordun @Sadri Baykam
H.o o vakitresmen ilgileniyor
Biz alakNapoli Nunez'i istiyor, Lukaku ne olacak onu anlamadım?
Zaten 30 istiyorlardı sonra 25-30 arası teklif gelirse satılır dendi. Artık bu paralar normal aha Guessand için bile 35 isteniliyor bir tane iyi sezondan sonra.Bonservis konusunda piyasa ciddi yükselmiş.
Juve ile Vlahovicin baglari koptu. Yollamak istiyorlarBu İtalyan kaynaklarda iyi sallamaya başladılar Sancho için ikisini birden neden versin Juve?
Sen derdine yan osimhenle takas ederlerse ne yapacaksın Alper admin?Napoli Nunez'i istiyor, Lukaku ne olacak onu anlamadım?
Twitter'dan nem kapma durumu yok. Lemina'yı sevmiyor, çünkü haksız çıktı. Gerçek bu. Hatasını da kabul etmiyor.Lemina için yazdığım iki posttan bunları nasıl çıkardın hayret ediyorum. Bin ton hatası var ama twitten nem kapıp bu kadar toksikligi hakkediyor mu diye soruyorum.
FB alabilir.Napoli Nunez'i istiyor, Lukaku ne olacak onu anlamadım?
Kanat oynatacak 433de 3lu oynayinca da kanatsız çift forvet oynatacak.Langi rotasyonda kullanır.Ciddi para harcayıp fazla oyuncu almayı kabul etmeseler kalmıyordu conteNapoli Nunez'i istiyor, Lukaku ne olacak onu anlamadım?
Alacakları yok yavSanco fenerde bir cacik yapmaz lakin yine de bu salaklar umitlenmisken başka takıma gitmesi güzel bir dalga gecme sebebi olur.