Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer-Günay-Jankat
Transfer-Transfer
Sanchez-Transfer-Transfer-Abdülkerim-Metehan
Jakobs-Eren
Torreira-Lemina-Sara-Kaan-Transfer-Transfer
Sane-Yunus-Baris-Sallai
Transfer-Icardi-Ahmed

Gidenler:
Berkan
Cuesta
Demir
Eyüp
Frankowski
Halil
Jelert
Kazimcan
Kerem
Köhn
Mertens
Morata
Muslera
Nelsson
Osimhen
Ross
Taylan
Zaniolo

Sallai gönderilirse bir kanat oyuncusu daha lazim.
Transferlerin en az 2'si yerli olmak zorunda.
maaşının minimum 1.9luk kısmını falan vermezsek dünya üzerinde 1 tane bile talibi çıkmaz sallai'nin.Şu listedeki çoğu kişi bulur bir yer gider bir şekilde ama sallai'ye öyle bir maaş verdik ki kimseye gidemez

bu sporting’deki goncalves’i hala kimse almadi ve haber de gormuyorum. yavastan sozlesmesi de bitiyor muhtemelen yenilemeye calisirlar bu yaz. net maasi 1,3 gibi komik bir sey gozukuyor.

sporting anormal kil bir kulup ve pahali oyuncu da merak ediyorum acaba ne istiyorlar. bizim icin uzay bir transfer olurdu denk getirsek. mertens’den daha mertens.

Osimhen gelse 15+6 maas verdiğimiz iki st varken 12 yabancı sınırında 3 yabancı forvet yapıp bu rotasyonda maximum 15 maça çıkabilecek adama da 20m bonservis mi verelim reyis
20 verelim demedim; öyle rakamlara işin yatacağını peşinen belirttim hatta.

Yönetici olsam, elimde böyle bir aset varsa ben de azami bedelle değerlendirmek isterim elbette. Ancak başka ciddi talibi çıkmazsa ve oyuncu ikna edilirse mesela 8-10 milyon bonservis ve sonraki satıştan pay koşuluyla gayet iyi bir hamle olur. Osimhen alınamaz da İcardi-Romulo yapılırsa bile memnun olurum şahsen, bunun yapılacağını ihtimal vermiyor oluşum ayrı konu.

''Anadolu topçusu'' tabirinden hep nefret ettim; aynı adam EPL in vasat bir takımında birkaç maç dikkat çekse çoğu taraftarın dibi düşer; sanki oralara gökten zembille iniyor futbolcular!..

renktaş nasıl bu kadar keskin konuşuyorsun Lemina yı sevmediğine dair.Okan hocanın 3 lü ortaha oynatma noktasında uzun süre takıntı yaptığını gördük zaten eleştirildide çokça...adam 3 lü orta saha olayını tercih etmiyordu..bu konuda da hatalıydı çok net..Ama Lemina yı sevmiyor demek biraz zorlama tespit oluyor. hatasını anladı ki son dönemeçte 3 lü orta sahaya döndü..Lemina yı sürekli oynattı..beşiktaş maçından sonra rus ruleti gibi olan oyun anlayışından daha dengeli bir anlayış vardı.bu da zaten geçiş hücumu zaafiyetimizi minimize etti.. Üstüne lemina ile birlikte orta sahada birebir ribaundlarda baya üstünlük sağlandı.Okan hocanın da bunu gördüğünü umuyorum.Lemina yı taraftar aldırdı diye içten içe kinlenip takımı sabote edercesine hemen göndereyim hemen yiyeyim mantığında olacak kadar hastalıklı bir adam mı Okan hoca.
Mecbur kaldı, başka çaresi yoktu. Rize maçında son çare olarak oyuna soktu. Hem AL'de oynatmamıştı, hem bir sonraki lig maçında. Şampiyonluk gidiyordu diye son çare oyuna attı, Lemina tek başına aldı maçı başka yere götürdü. O performanstan sonra istese de kesemezdi zaten. Ha mesajının son kısmı için inşallah öyle değildir de ben boşuna kuruntu yapıyorumdur diyeyim. Ama şampiyon olduktan sonra okan istifa diye bağırarak sözde taraftara mesaj veren birinden bahsediyoruz. Ne diyeyim, göreceğiz artık.
Ha şunu da söyleyeyim, Lemina hakkında haberler çıktıktan birkaç saat sonra bütün medyadaki isimler 2.5'a aldığın 32 yaşındaki adamı yarım devre sonra 10-15'e satsak kötü mü olur minvalinde şeyler söyleyip ertesi günü taraftarın tepkisinden dolayı yönetimin başka bir muhabire haberler yalan diye açıklama yapması sana iyi niyetli geliyor mu.

2022-2023 Sezonu
Yaz Transferi: 14
Kis Transferi: 3

2023-2024 Sezonu
Yaz Transferi: 14
Kis Transferi: 3

2024-2025 Sezonu
Yaz Transferi: 8
Kis Transferi: 6

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt