Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belkçikalı heykele formamızı giydirmemiz harika ve manidar

Ya bırak bu işleri, uyduruk habermiş. Uyduruk haber olduğu için mi Lemina o paylaşımları yaptı. Her Lemina sorusu sorulduğunda abuk subuk cevaplar verdi. Bütün iyi işlerin sorumlusu ama hiçbir kötü işin sorumlusu değil. Ne güzel dünya be. Taraftarla 12 kişi mi oynayacağız diye dalga geçerken, taraftarın zorla aldırdığı Lemina hocanın kariyerini kurtardı. Şükredeceğine hala şampiyonluk gecesi Okan istifa diye tezahürat yaparak taraftara aklınca laf sokuyor. Millet laf edince de burda ortaya lafı atıp kaçıyorsun sen ve senin gibi 3-5 kişi. Sorulunca da ben zaten Lemina'yı istiyordum, istediğim için Cuesta'yı yazdırdım ama AL listesine, değil mi.
Paylasimlar ozel hayatiyla ilgili dendi.

Konu osimhen yada telefonla arayıp doğru mu diye sormayacagi bir Nijeryali olmadığı sürece buchinin ertem,eyup yıldız,zeki uzundurukan'dan bir farkı yok

Buchi Laba'yı da doğru kaynak olarak almamak lazım Osimen dışında. Onyekuru- Bjk veya Fb işi vardı. Sane Gs için ilk başta olumsuz yazıyordu diye hatırlıyorum. Biraz sosyal medyada çıkan haberlere göre de giriyor sanki.
Bilmediğimiz bir şey de yazmıyor. Olması zor/imkansız transfere olumsuz haber girip yalanlıyor, özel haber falan girdiği yok.

Yaptığı şey bizim burada nöbet tutmamız gibi. Sosyal medyayı iyi takip et, analiz et, haber gir.

Onyekuru haberini unutmuşum iyi hatırlattın bu arada. Sane için de nasıl olsa gelmez diye fake fake diye darlıyordu.

Bir de ben mi önyargılıyım bilmiyorum, bu adam GS taraftarına kurulmuş gibime geliyor.

Bizim Icardi ile güzelce ayrılmamız lazım.
Mesela büyük takımlardan birisiyle maç yapsak en büyük şansımız hızlı hücum olacak. Icardi ile imkansız. Osimhen olmazsa inşallah Icardi b planı değildir

Sancho- Dortmund yüklenir böyle bir durumda. Bakalım Bayern kanada kimi alacak?

hala chelsea'ye giden genç oyuncuda art niyet ararım. Belli ki top falan oynamadan antrenman temposu ile senelerini geçirip parayı cukkalamak istiyor derim

Bizim Icardi ile güzelce ayrılmamız lazım.
Mesela büyük takımlardan birisiyle maç yapsak en büyük şansımız hızlı hücum olacak. Icardi ile imkansız. Osimhen olmazsa inşallah Icardi b planı değildir
Hiç katılmıyorum hızlı hücum sadece hızlı oyuncu demek değildir. İcardi'nin topu alıp defans arkasına koşu atan kanata hızlı düşünerek attığı güzel bir pasla da gayet hızlı hücum yaparsın.

20250624_162312.webp

Mecbur kaldı, başka çaresi yoktu. Rize maçında son çare olarak oyuna soktu. Hem AL'de oynatmamıştı, hem bir sonraki lig maçında. Şampiyonluk gidiyordu diye son çare oyuna attı, Lemina tek başına aldı maçı başka yere götürdü. O performanstan sonra istese de kesemezdi zaten. Ha mesajının son kısmı için inşallah öyle değildir de ben boşuna kuruntu yapıyorumdur diyeyim. Ama şampiyon olduktan sonra okan istifa diye bağırarak sözde taraftara mesaj veren birinden bahsediyoruz. Ne diyeyim, göreceğiz artık.
Ha şunu da söyleyeyim, Lemina hakkında haberler çıktıktan birkaç saat sonra bütün medyadaki isimler 2.5'a aldığın 32 yaşındaki adamı yarım devre sonra 10-15'e satsak kötü mü olur minvalinde şeyler söyleyip ertesi günü taraftarın tepkisinden dolayı yönetimin başka bir muhabire haberler yalan diye açıklama yapması sana iyi niyetli geliyor mu.
Rize maçında sonradan oyuna soktu maçın seyri bir anda değişti.ki ilhan palut un açıklaması var zaten lemina girdikten maçın gidişatının değiştiğine dair.sonrasında ilk 11 e girdi evet.ama antalya maçında ve beşiktaş maçında ilk 11 de değildi..yani rize maçından sonra da kesildiği oldu..beşiktaş maçından sonra daim olarak oynadı lemina.Okan hoca beşiktaş maçından sonra 3 lü orta saha ve lemina ile asıl manada oyun değişikliğine gitti.bu da zaten takım savunması ve daha dengeli oyun getirdi.Okan hoca kafasındaki oyun anlayışı noktasında çok fazlaca takıntı yaptı buna itirazım yok.3 lü orta sahaya uzun süre sıcak bakmadı.ama bence 3 lü orta saha ile alınan sonuçlar sahadaki takımın vadettiği şeyleri kendisininde gördüğünü düşünüyorum.

Fb illaki birilerini alacak bu arada. O kadar da şeyapmayın. 60 gol katkısı yapan 2 adamı ellerine tüp verip gönderdiler.

Ne olacak yani, yerlerini dolduramayıp küme mi düşecekler? :d

biz de onu diyoruz, fb prime neymarı bile alsa bir cacık yapamayacaklar zaten de sergen adamların hakkında çıkan her olumlu transfer haberinde "hayır o öyle değil bu haberler hep yalan" moduna girip duruyor vallahi baydı artık alırlarsa alsınlar ne var. Biz de bu hareketlere inat "lig bitti", "sezonu oynamaya gerek yok" gibi abartı şeyler yazıyoruz inat olsun diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt