Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.041
- 10.524
- 2.223
Vaybe..
Hayırlı olsun.
Yan top çıkmaz.
Sağ köşesi zayıf
Penaltı kurtaramaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vaybe..
Ertesi günü çocuğunun annesine evlilik teklifi etti.Paylasimlar ozel hayatiyla ilgili dendi.
Anlatamıyorsun.sallai ve ahmed var diyolarkanat/10 no
barış
sane
sancho
yunus
forvet
osimhen
icardi
23 yaş altı yabancı
böyle birşey yapmadığın sürece eksik kalırsın
yunus sakatlanıp mertens düşünce gol atamadık 2 ay!
Icardi’yi boklamıyorum yav, alışılan sonrası yaşanacak şeyi söylüyorum.Osimhen'in ışığı ile İcardi'yi gölgeliyorsun. :/
Osi'den sonra kim olursa olsun, nasıl olur da onun önemini anlamayacak oluruz ki zaten?
İİcardi'den Osi olmasını beklemeyeceğiz. Balıktan ağaca çıkmasını beklemeyeceğiz.
Elaleme meze olmuş.Haidara ne alemde?
sancho gelirse daha transfere gerek yok fb şampi
Bire bir ben de böyle düşünüyorum. Bazen küçük maçları da leblebi gibi çözen adam gerekiyor ya. Ne yapayım üstat. Seviyoruz yahu. :/Icardi’yi boklamıyorum yav, alışılan sonrası yaşanacak şeyi söylüyorum.
Bana göre Icardi artık küçük maçlarda iş yapar, büyük maçlarda iş yapmaz da bu benim fikrim herkes farklı düşünebilir. Sertlikle sindirileceğini düşünüyorum.
100 tane oyuncusu var adamın, zaten kadroyu küçültmek istiyor. Mevzu İlkay'la anlaşmak, City veya Pep sorun çıkartmaz.Bernardo Silva keşke olsaydı.
Pep büyük ihtimalle Ilkay'i da bırakmayacak
Sözleşmesi bile bitmeden Sane'yi alınca insan boşluğa düşüyor tabii ama kaleciyi acil çözmek lazım.2 hafta daha drans olmaz gibi
Barış varken Sancho yazıyorsunuz da Sane aldık diye Barış'ı Kerem gibi beklenmedik bir anda satarlarsa şaşırmayın