- 3 Haziran 2015
- 57.076
- 66.204
- 4.143
Ne bu gerginlik ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bencesi mi kaldi yavOsimhen bekleniyor bence , alırsak fırsat transferi bekleriz Eylül'e kadar , almazsak kaleci dahil full panik transferi olur
Osimhen alırsak İlkay ya da bonservisi elinde olan oyunculara gidebiliriz ya da kiralık alır zorunlu satın alma gibi yol izleriz.Bu sene son ana kadar transferi bırakacağımızi düşünmüyorum ama beklenmedik bir ayrılık da yaşanabilir.Osimhen bekleniyor bence , alırsak fırsat transferi bekleriz Eylül'e kadar , almazsak kaleci dahil full panik transferi olur
arkadaş biz pağanmıyız heykele forma ne ayakNe bu gerginlik ya
Daha saat erken değil mi üstat.Osimhen bekleniyor bence , alırsak fırsat transferi bekleriz Eylül'e kadar , almazsak kaleci dahil full panik transferi olur
Pipisini sansürlesinler bari dostum.arkadaş biz pağanmıyız heykele forma ne ayak
ben dursunun piposu sanıyordum dostum pipisiymişPipisini sansürlesinler bari dostum.
ayıptır müslüman 1 ülkeyiz biz
Deklare edilen doğrularına bile inanmam , ben benceye bakarımBencesi mi kaldi yav
Zaten deklare edildi Osimhen'i bekliyoruz diye.
Wellington'dayım hocam yatacam birazdanDaha saat erken değil mi üstat.
Yazıyı okuduktan sonra benkonu tamamen kaç çocuğu gsli yaptığıyla alakalı
kral bir nesli gsli yaptı
varlığı ile bir nesli daha yapacak
o gol atsın aşkım olayım çalsın yeter
herşeyden daha önemli bir konu
bundan 30 yıl sonra 1-2 milyar euro (bugünün indexinden) gelir istiyorsan krala saygı duyulmalı
ayriyeten sanki osimhen CLde 14 gol atacak