Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ne şimdi abi

Gs Ts cv si atip kaleci mi yorumlayalim

O zaman Metehan Skiniar dan iyi stoper iki kupa aldı diğeri sapını aldı.

Geçen sezon Aurrier aldık adam şampiyon oldu hala kulupsüz. Bize gelip kupa almayan mi var.

Diyorum ki Günay değerlendirmesi yapmak için bizde bir süre as kaleci olarak yer almalı. Yoksa beğenirim, bize yakışan topçu Günay.

Benim tahmimim Uğurcan tutacak bunlarda ve forum tarihinde ilk defa yanılacaksın
Uğurcanda mental yok,tsnin öz evladı olmasına rağmen her maç tsli taraftarlarla kavga ediyodu sürekli hatalı gol yediği için,modu düşünce de tamamen batırıyor en kötü özelliği bu

Max idare edecek bence o da mental olarak kırılmazsa

Bunlar gelen gidene kamyonla para veriyor. 15 milyon çok para değil artık onların gözünde. 20 milyon üstü olsa çok denebilirdi
29 yaşında milli takimda bile birinci kaleciyi olamamış biri için çok fazla. Türkiye rekorunu kiracaklar. Uğurcan bu baskının altından kalkamaz.

Bu ne şimdi abi

Gs Ts cv si atip kaleci mi yorumlayalim

O zaman Metehan Skiniar dan iyi stoper iki kupa aldı diğeri sapını aldı.

Geçen sezon Aurrier aldık adam şampiyon oldu hala kulupsüz. Bize gelip kupa almayan mi var.

Diyorum ki Günay değerlendirmesi yapmak içi n bizde bir süre as kaleci olarak yer almalı. Yoksa beğenirim, bize yakışan topçu Günay.
Bende diyorum ki oynadigi zamanlar iyi oynadi, onu kistas alarak ugurcan gunaydan iyi degil diyorum

Dikkat edersen gunay daha iyi demiyorum, kafa kafayalar bana göre

Ugurcanin degeri bana göre max 7-8 m. Öyle 12-13ler kazik

Bende diyorum ki oynadigi zamanlar iyi oynadi, onu kistas alarak ugurcan gunaydan iyi degil diyorum

Dikkat edersen gunay daha iyi demiyorum, kafa kafayalar bana göre

Ugurcanin degeri bana göre max 7-8 m. Öyle 12-13ler kazik
oynadigi maclari kistas alarak bizim hali sahanin kalecisi daha iyi diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt