Transfer Nöbeti #5 | 2026 Yaz Arşiv

#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    108
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergen gönüllü ban yedikten sonra yönetim bonservis ödemeye karar verdi Sergen ya çok uğurlu ya çok uğursuz

Juvenin yarısı bize yazıldı he. Vlahovic, Bremer , Koopmeiners

Juve’de Okan Hoca futboluna en uygun topçu korkarım ki Mcdonalds

Her maç farklı mevkide yardır yardır koşturur bunu mevkisiz oyuncu.

Bu arada gene iletisim yok.

Yine tahminen parazit taraftar sosyal medyada linc moduyla tavir alacak , abuk subuk yorumlar dizecek.

Bazen yonetim bunu bilerek bir yontem olarak kullanip yapiyor diye dusunmuyor degilim. Icardi icinde 2 ay biraz boyle oldu. Kendilerinin yapamadigini taraftara yaptiriyorlar gibi bir sey

Sanki Allah'ın bir lütfu gibi gelişmeler oluyor yine. Uzatma Lemina ile işte. Icardi'den de maaş boşluğu oluştu. Yapıştır gelsin iyi bi 8

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sanki Allah'ın bir lütfu gibi gelişmeler oluyor yine. Uzatma Lemina ile işte. Icardi'den de maaş boşluğu oluştu. Yapıştır gelsin iyi bi 8

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen demiştik,kadro planlamamıza değil de Rabbimin bize nasıl bir yol çizdiği daha kıymetli, nasibi olan bir kulübüz :D

Çok açık ki diğer transferimizin gelmesi Ağustos sonunu bulur.

yabancı sınırı 12+2 ya da 10+2+2 gibi revize olabilir u23ü hemen doldurmuyor bizimkiler şimdi İcardi ve Lemina'nın yerlerini doldurucaz önce benim fikrim

Manchester United'ın sağlık testlerinden geçememiş. Ondan sonra Tielemans'a yönelip dünya paraya adamı aldılar. Yanılmıyorsam 30 yaşındaki adama 41 milyon Euro para verdiler.

Manu Andrey Santos ve Tielemans fırsatı çıkınca vazgeçti
Firsattan mi yoksa saglik kontrolunde bir problem mi? Asil sordugum buydu aslinda.

Kontrolden dolayi caymislarsa vardir bir halt diye dusunmeden edemedim.

Lemina sen Galatasaray'ı hiç tanımamışın koçum ya..

Fatih Terim'i bile kovaladık biz birkaç kez :)

Lemina - Van Dijk değişikliği çarkları dönmeye başladı kesin..

Son düzenleme:
Ederson'un dizindeki sakatlık büyük bir şüphe uyandırdığı için United transferden vazgeçmişti. BBC, Yahoo gibi kaynaklar da bunu haber geçtiler. Ondan sonra yetkililer Tielemans'a yöneldiler. Google'a yazarsanız sonuçlarda görürsünüz mutlaka.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt