Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.364
- 10.647
- 1.303
Lemina imza parası istemiş ne alaka la?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burda aslında hissettiriyor
Davinson,Bremer,Abdülkerim rotasyonu
Ederson utd isi tam neden patladi acaba yav. Onemli detay o aslinda.Bremer
Ederson ya da Reijnders
Brahim Diaz
Burayı toplayalım acil
Manchester United'ın sağlık testlerinden geçememiş. Ondan sonra Tielemans'a yönelip dünya paraya adamı aldılar. Yanılmıyorsam 30 yaşındaki adama 41 milyon Euro para verdiler.Ederson utd isi tam neden patladi acaba yav. Onemli detay o aslinda.
Manu Andrey Santos ve Tielemans fırsatı çıkınca vazgeçtiEderson utd isi tam neden patladi acaba yav. Onemli detay o aslinda.
Geçen demiştik,kadro planlamamıza değil de Rabbimin bize nasıl bir yol çizdiği daha kıymetli, nasibi olan bir kulübüzSanki Allah'ın bir lütfu gibi gelişmeler oluyor yine. Uzatma Lemina ile işte. Icardi'den de maaş boşluğu oluştu. Yapıştır gelsin iyi bi 8
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Baktı yine beceremeyecekler müdahale etti kurban olduğum.Geçen demiştik,kadro planlamamıza değil de Rabbimin bize nasıl bir yol çizdiği daha kıymetli, nasibi olan bir kulübüz![]()
fbliler rabbime söverken bizBaktı yine beceremeyecekler müdahale etti kurban olduğum.
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Manchester United'ın sağlık testlerinden geçememiş. Ondan sonra Tielemans'a yönelip dünya paraya adamı aldılar. Yanılmıyorsam 30 yaşındaki adama 41 milyon Euro para verdiler.
Firsattan mi yoksa saglik kontrolunde bir problem mi? Asil sordugum buydu aslinda.Manu Andrey Santos ve Tielemans fırsatı çıkınca vazgeçti
Yok dostum sağlık sorunlarından dolayı almaktan vazgeçtiler. Gelişmeden sonra Tielemans'a yöneldiler. Yoksa Ederson için çok istekliydiler.Firsattan mi yoksa saglik kontrolunde bir problem mi? Asil sordugum buydu aslinda.
Kontrolden dolayi caymislarsa vardir bir halt diye dusunmeden edemedim.
Sakatlık falan yok kim uyduruyor bunları,adam Brezilya milli takımına girdi sakat olsa onun yerine başkası çağırılırdıFirsattan mi yoksa saglik kontrolunde bir problem mi? Asil sordugum buydu aslinda.
Kontrolden dolayi caymislarsa vardir bir halt diye dusunmeden edemedim.