Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.514
- 36.980
- 3.798
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En azindan milli macta çapraz koparıp, aspirin verilen yada jinekolok olduğu 10 yıl sonra anlaşılan doktorları yoktur.bizimkiler baktı herkes Afcon'a gidiyor, Güney Amerikalı siyahilere geçelim demiş olabilirler![]()
Hayırlı olsun
Hayırlı olsun
Bu ne? tum maclari 0-0 bitirmek mi hedefimiz?-------------------------Uğurcan
Singo Sanchez Bremer A.kerim Jakobs
------------------Nhaga Lesley Sara
---------------Osimhen ponomerenko
Okey miyiz?
Bu kim la niye milli takımda değil
![]()
Yasin Ayari - Oyuncu profili 25/26
Yasin Ayari, 22, İsveç ➤ Brighton & Hove Albion, 2022'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 35.00 mil. € ➤ * 6 Eki 2003, Solna, İsveçwww.transfermarkt.com.tr
Zorunluyu mecbur tutuyorlarsa ittirmeye çalışıyorlar gibi geldi bana iyi düşünmek lazım.Biz şarta bağlı istiyoruz, Kiev ise ya bonservis ya da zorunlu satın alma ile göndermek istiyormuş 30 istiyorlardı ilk başta sonra 25 civarına düşmüş yazıyordu kaynaklar. Oyuncu da meziyetler varda oynadığı lig seviyesi çok düşük geldi bana. Bonservis yada zorunlu olacaksa daha üst seviye liglerden genç almak daha iyi olur sanki. Espi, Stassin gibi.
Hem Icardi hem Lemina olayı çok garip bir şekilde yönetildi, neler olacağını merakla bekliyorum Orçunum. Bu arada Lemina yerine hatta Torreira yerine bile yeni birilerini görmek istiyorum ben artık, keşke Danilo olsa, imkansız da değil hani, birine basacağız parayı çünkü@Aziz Kaan hayaller gerçek olabilir nerdesin Lemina out Danilo in
ulen bunlar zaten öküz gibi mayış almıyorlar mı yav