- 31 Ağustos 2021
- 70.019
- 50.106
- 3.843
niye 10 no bütçesini harcayalım. Beğenmişsen al opsiyonuyla ponomarenkoyu işte mis gibi.
yok zara yerine prada giyelim gibi saçma bir mantık tivit içeriği.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
goretzka denince aklıma futbolcu yerine erinç'in suratı geliyor.Goretzka boşta dimi umarım öyle bir hata yapmayız
Mevkisel olarak bakinca bile mantikli gelmiyor bana, Koopmeiners ne bir "6" ne de bir "stoper" , Juve hocanin ne oynattigina bakma o adam onu heryerde kullandi. Koopmeiners uclu orta sahanin sol ic oynayani oyle kullanirsan faydali olur. Bize gelse nerede oynatacagimizi dusunene kadar daha dogru profillere gitmek lazim, oyle ahim sahim bir topcu da degil kendisi.Sol stoper, ön libero ve 8 oynatıldı. Lemina yerine düşünülmesi mantıklı o yüzden.
Danilo haberleri vardı belki de Lemina konusu ile bağlantılıydıMevkisel olarak bakinca bile mantikli gelmiyor bana, Koopmeiners ne bir "6" ne de bir "stoper" , Juve hocanin ne oynattigina bakma o adam onu heryerde kullandi. Koopmeiners uclu orta sahanin sol ic oynayani oyle kullanirsan faydali olur. Bize gelse nerede oynatacagimizi dusunene kadar daha dogru profillere gitmek lazim, oyle ahim sahim bir topcu da degil kendisi.
Opsiyonla vermiyor kulübü bu oyuncuyu çünkü. 25-30 milyon bonservis yada zorunlu satın alma istiyorlar.niye 10 no bütçesini harcayalım. Beğenmişsen al opsiyonuyla ponomarenkoyu işte mis gibi.
yok zara yerine prada giyelim gibi saçma bir mantık tivit içeriği.
Bilmiyorum belki oyledir.Danilo haberleri vardı belki de Lemina konusu ile bağlantılıydı
Lesley'in yanında oynar. Özellikle oyun kurmada faydası ciddi olur. Sara'yı ben kendisi için kesmem tabi ama burada maliyeti devreye giriyor. Maliyeti uygunsa o rotasyonda iş görür ama maliyeti yüksekse farklı isimlere gitmek daha doğru olur.Mevkisel olarak bakinca bile mantikli gelmiyor bana, Koopmeiners ne bir "6" ne de bir "stoper" , Juve hocanin ne oynattigina bakma o adam onu heryerde kullandi. Koopmeiners uclu orta sahanin sol ic oynayani oyle kullanirsan faydali olur. Bize gelse nerede oynatacagimizi dusunene kadar daha dogru profillere gitmek lazim, oyle ahim sahim bir topcu da degil kendisi.
Koopmeiners bize uygun oyuncu degil hele Lemina ile yakindan uzaktan bir alakasi da yok.
hmm..e öyle yazılmıyordu hiç. Opsiyonsuz istiyoruz gibi şeyler zortluyorlardı X'te.Opsiyonla vermiyor kulübü bu oyuncuyu çünkü. 25-30 milyon bonservis yada zorunlu satın alma istiyorlar.
aynı şeyi çok düşünüyorum ilgili bir şey okuyunca. hırıltılı nefes alışı falan filanGözümün önüne dursunun oyuncu videosu izleyip fikir belirttiği cringe anlar geliyor allah hocaya scoutlara falan sabır versin
belki de Lesley var nasılsa diye düşünüp plan yapmış olabilir çünkü dün konuşurken Torreira hakkında onu hem 8 numaralarla hem de 6 numaralarda farklı kurguda gördük gibi konuştu,Bilmiyorum belki oyledir.
Danilo iyi oyuncu ama o da bir 6 degil daha cok 8 numara oyuncusu. Lemina'nin genc versiyonuna benzetiyorum onu.
Danilo gibi biri alinirsa Reijnders transferi taca cikar bence.belki de Lesley var nasılsa diye düşünüp plan yapmış olabilir çünkü dün konuşurken Torreira hakkında onu hem 8 numaralarla hem de 6 numaralarda farklı kurguda gördük gibi konuştu,
Danilo-Torreira
Danilo-Lesley
Lesley-Torreira
bu 3lü kombinasyonlar her türlü Lemina'ya göre daha düzgün görünüyor kadro planlaması için bence, burda Sara'yı da taca çıkarmış oluyorum ama bilemiyorum tam ne planlıyoruz.
Acaba Danilo+Bremer alıp Sara'dan da mı çıkacağız
Diğer gerekli transferler olursa lang kiralık opsiyonlu geri gelsin isterimOkan Buruk: "Noa Lang'ın hem performansı hem kişiliğinden inanılmaz mutluyduk. Hepimizin özlediği bir karakter oldu... Ama 10+4, adım atmamızı engelleyen kural oldu."
Alper çok farklı açılardan değerlendirebilirsin zaten de ben Lemina ile aynı oyuncu olarak demedim zaten.Koopmeiners bize uygun oyuncu degil hele Lemina ile yakindan uzaktan bir alakasi da yok.