Transfer Nöbeti #5 | 2026 Yaz Arşiv

#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    108
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol stoper, ön libero ve 8 oynatıldı. Lemina yerine düşünülmesi mantıklı o yüzden.
Mevkisel olarak bakinca bile mantikli gelmiyor bana, Koopmeiners ne bir "6" ne de bir "stoper" , Juve hocanin ne oynattigina bakma o adam onu heryerde kullandi. Koopmeiners uclu orta sahanin sol ic oynayani oyle kullanirsan faydali olur. Bize gelse nerede oynatacagimizi dusunene kadar daha dogru profillere gitmek lazim, oyle ahim sahim bir topcu da degil kendisi.

Mevkisel olarak bakinca bile mantikli gelmiyor bana, Koopmeiners ne bir "6" ne de bir "stoper" , Juve hocanin ne oynattigina bakma o adam onu heryerde kullandi. Koopmeiners uclu orta sahanin sol ic oynayani oyle kullanirsan faydali olur. Bize gelse nerede oynatacagimizi dusunene kadar daha dogru profillere gitmek lazim, oyle ahim sahim bir topcu da degil kendisi.
Danilo haberleri vardı belki de Lemina konusu ile bağlantılıydı

Lesley'in yanında oynar. Özellikle oyun kurmada faydası ciddi olur. Sara'yı ben kendisi için kesmem tabi ama burada maliyeti devreye giriyor. Maliyeti uygunsa o rotasyonda iş görür ama maliyeti yüksekse farklı isimlere gitmek daha doğru olur.

Opsiyonla vermiyor kulübü bu oyuncuyu çünkü. 25-30 milyon bonservis yada zorunlu satın alma istiyorlar.
hmm..e öyle yazılmıyordu hiç. Opsiyonsuz istiyoruz gibi şeyler zortluyorlardı X'te.

20-22 ye denk gelecekse bence hala kötü değil bir noktada ama 10 No bütçesi önemli.

Bilmiyorum belki oyledir.

Danilo iyi oyuncu ama o da bir 6 degil daha cok 8 numara oyuncusu. Lemina'nin genc versiyonuna benzetiyorum onu.
belki de Lesley var nasılsa diye düşünüp plan yapmış olabilir çünkü dün konuşurken Torreira hakkında onu hem 8 numaralarla hem de 6 numaralarda farklı kurguda gördük gibi konuştu,
Danilo-Torreira
Danilo-Lesley
Lesley-Torreira

bu 3lü kombinasyonlar her türlü Lemina'ya göre daha düzgün görünüyor kadro planlaması için bence, burda Sara'yı da taca çıkarmış oluyorum ama bilemiyorum tam ne planlıyoruz.

Acaba Danilo+Bremer alıp Sara'dan da mı çıkacağız

yusuf endaşimiye tarzı bi oyuncu hocama hitap edecektir söyle 20 lerinin basinda 4 mevkiyi ikame eden

belki de Lesley var nasılsa diye düşünüp plan yapmış olabilir çünkü dün konuşurken Torreira hakkında onu hem 8 numaralarla hem de 6 numaralarda farklı kurguda gördük gibi konuştu,
Danilo-Torreira
Danilo-Lesley
Lesley-Torreira

bu 3lü kombinasyonlar her türlü Lemina'ya göre daha düzgün görünüyor kadro planlaması için bence, burda Sara'yı da taca çıkarmış oluyorum ama bilemiyorum tam ne planlıyoruz.

Acaba Danilo+Bremer alıp Sara'dan da mı çıkacağız
Danilo gibi biri alinirsa Reijnders transferi taca cikar bence.

O zaman daha cok bir "10 numara" transferine bakilir Diaz ya da Enciso gibi.

Koopmeiners bize uygun oyuncu degil hele Lemina ile yakindan uzaktan bir alakasi da yok.
Alper çok farklı açılardan değerlendirebilirsin zaten de ben Lemina ile aynı oyuncu olarak demedim zaten.

Lemina her ihtiyacımızda orada olabilen ve belli seviyede maç çıkarabilen bir oyuncu değil. Örneğin Bodo maçı, inanılmaz oynadı ama bir bakıyorsun çok kötü. Sakatlık konusu ayrı dert.

KoopMeiners bence gelişmiş Midjstö gibi. Midjstö kötü mü oldu bizim için, kesinlikle hayır. Bizim orta saha rotasyonumuzu kuvvetlendirmemiz şart, Torreira bile soru işareti.

Düz mantık Koopmeiners ister misin desen cevabım tabi ki hayır olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt