- 30 Ağustos 2009
- 30.222
- 20.185
- 2.593
Lemina kalmalı daha iyisini alamayız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maşallah diyeklesley-fabian ruiz-enciso nasıl oldu cafom fmde kurmayı planladığım üçlü

Lemina kalmalı daha iyisini alamayız
koskoca sezon zaten 60 maç oynuyoruz karışık 11 başlarlar duruma göre zaten rotasyon yapamadık diye patlıyodukmaşallah diyek
ama lucasın formayı bırakma ihtimalini 0 görüyorum![]()
Torreira geçen senenin sonunu iyi geçirmedi ilk devre yine iyiydi. O da aşırı maç yükünden bence. Sara'yı ise 10 no kullandığımız için o istikrarsız durum oluştu. Bunların daha iyisini biz CL için istiyoruz. Kante iyi miydi? İsmail doğru dürüst oynamadı bir Gundouzi istikrarlı fayda verdi geldikten sonra gözüküyor. 10 numara da şu an zaten karşılaştırma olmaz çünkü bizde 10 no yok. Orada bizden 3 gömlek üstün oldukları bir gerçek. Mesela biz de ligin son dönemlerinde bazı oyuncuların düşen performansı konuşuluyor ama kimse Fb'nin Skrniar'ın düşen performansına değinmiyor. Bir de Fb'den ayrılacak oyuncular var. Kısaca şu an isme göre kendi oyuncularımızı değersizleştirerek ezbere yorum yapmanın anlamı bence yok.torreria geçen seneyi iyi geçirmedi sara'da istikrarsız zaten bunların yerine daha iyisi gelsin diye konuşuyoruz burda hep lesley nasıl topçu bilmiyorum izleyip görücez
İcardi bektaşi mi oluyorsalah ve tzard kraldi yi tekrar tahta oturtur
fevkalade üzücü bi tabloyla karsi karsiya kalmayiz ins
oyuncularımızı değersizleştirmek gibi bi amacım yok sadece şuan eksikler vsden dolayı geride olduğumuzu düşünüyorum sezona bu şekilde başlasak kimse okey olmaz heralde ondan bahsediyorumTorreira geçen senenin sonunu iyi geçirmedi ilk devre yine iyiydi. O da aşırı maç yükünden bence. Sara'yı ise 10 no kullandığımız için o istikrarsız durum oluştu. Bunların daha iyisini biz CL için istiyoruz. Kante iyi miydi? İsmail doğru dürüst oynamadı bir Gundouzi istikrarlı fayda verdi geldikten sonra gözüküyor. 10 numara da şu an zaten karşılaştırma olmaz çünkü bizde 10 no yok. Orada bizden 3 gömlek üstün oldukları bir gerçek. Mesela biz de ligin son dönemlerinde bazı oyuncuların düşen performansı konuşuluyor ama kimse Fb'nin Skrniar'ın düşen performansına değinmiyor. Bir de Fb'den ayrılacak oyuncular var. Kısaca şu an isme göre kendi oyuncularımızı değersizleştirerek ezbere yorum yapmanın anlamı bence yok.
Torreira'da hiçbir sıkıntı yok ki.Olmayan birşey üzerinden yürümeyelim.O gitsin bu gitsin şu gitsin.. böyle bir yapılanma tarzı yok. İlk elden çıkarılması gereken adam sara, 20+ bye bye.. leminada da belli ki bazı sıkıntılar var, çok saçma istekleri varsa yollar ayrılabilir onunla da ama lemina gittiği taktirde üstüne bir de torreira’dan da çıkılırsa takımın bir anda tüm hafızasını silmiş oluruz. Böyle bir saçmalığa gerek yol, torreira kesinlikle kalmalı.

Çok iyi oyuncular almak zorundayız
İcardi bektaşi mi oluyor
Yönetim yaksınkına yakarsın
user1481gs'ye de kim bunlar demezsin Alper adminimAtacaktım seni konudan ha ya bunlar kim?