Transfer Nöbeti #5 | 2026 Yaz Arşiv

#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    108
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oyuncularımızı değersizleştirmek gibi bi amacım yok sadece şuan eksikler vsden dolayı geride olduğumuzu düşünüyorum sezona bu şekilde başlasak kimse okey olmaz heralde ondan bahsediyorum
Sen değersizleştiriyorsun tarzı değil mesajım son haftalar akılda kaldığı için bu takımın yaptıkları da unutuluyor CL'de son 16'ya kaldı bu takım. Kendimiz oyuncularımızı belki yüzü eskidiği için belki de son haftalardaki artık ayakların gitmediği performansları sebebiyle başardıklarını unutuyoruz. Sitemim biraz buna. Yoksa CL için her türlü güçlenmeliyiz. Bu takıma 10, santrafor, kanat, stoper şart ve Sara'nın satılıp oraya Reijnders gibi bir isim CL'de yine son 16'ları görmemiz için belki çeyrek olur mu diye düşünebilmek için şart.

Trossard-Orkun-Salah-Lukaku
Rashford-Asensio-Greenwood-Vedat
Sane-Can-Barış-Osimhen

1784286050084.webp

Tjkin transferlerine de ovmezsiniz be adali tek gayrimenkul olan dikilitasi satip onun parasina transferleri gomuyor, ellerinde 0 asset var suan.

32 yasindaki trossard 20m bons 7m maas 4 senelik kontrat

Salah 35 yasinda 13m maas minimum 2 sene sozlesme

Komedi

Sana bugun Messi geliyor deseler ve senelik parasini napacan, adam gelsin yeter ki der misin demez misin? Yoksa benim anlattigim zaten mesajimda net olarak duruyor, ben oyle herkese acik cek verilecek imasinda bulunmadim ki zaten. Bazi oyuncularin gelme durumu suan gercekten varsa burada para konusunun dert edilmesini yanlis buluyorum. Bizden cikmiyor bu paralar.

Ben daha giderlerin azaldiginda "mutlu" olan taraftar gormedim o yuzden muhasebecilik yapanlari fazla kaale almiyorum bizim derdimiz tabi ki kulubun ekonomisi iyi olsun, guclu olsun, saglam olsun deriz ama konu iyi futbolcu transfer etmekse bazi seyleri cok fazla gundeme getirilmesi manasiz. Ben sonucta sahada iyi takim gormek istiyorum , yoksa rakiplerin sampiyon olmasini kimse istemez.
Maaşa falan bazen takan biri olarak bu soruyu üstüme alındım. O yüzden cevabım Messi gelirse ben
Hip Hop Happy Dance GIF

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt