- 23 Ocak 2019
- 24.926
- 32.534
- 2.233
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adminim 1 sene önce Tolgahan ile beraber çıkış yapan biriydi o dönem baya iyiydi.Atacaktım seni konudan ha ya bunlar kim?
Sen değersizleştiriyorsun tarzı değil mesajım son haftalar akılda kaldığı için bu takımın yaptıkları da unutuluyor CL'de son 16'ya kaldı bu takım. Kendimiz oyuncularımızı belki yüzü eskidiği için belki de son haftalardaki artık ayakların gitmediği performansları sebebiyle başardıklarını unutuyoruz. Sitemim biraz buna. Yoksa CL için her türlü güçlenmeliyiz. Bu takıma 10, santrafor, kanat, stoper şart ve Sara'nın satılıp oraya Reijnders gibi bir isim CL'de yine son 16'ları görmemiz için belki çeyrek olur mu diye düşünebilmek için şart.oyuncularımızı değersizleştirmek gibi bi amacım yok sadece şuan eksikler vsden dolayı geride olduğumuzu düşünüyorum sezona bu şekilde başlasak kimse okey olmaz heralde ondan bahsediyorum
Bizimki daha iyi işteTrossard-Orkun-Salah-Lukaku
Rashford-Asensio-Greenwood-Vedat
Sane-Can-Barış-Osimhen
Ekli dosyayı görüntüle 328728
Bari sallamayip da oylesine buldum gordum desen inanirdim suan.Adminim 1 sene önce Tolgahan ile beraber çıkış yapan biriydi o dönem baya iyiydi.
Allah rahmet eylesinaziz üstel vefat etmiş Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
User1481 geçen transfer döneminden bilirim profil fotosundan tanıdım esaslı çocuktur alperBari sallamayip da oylesine buldum gordum desen inanirdim suan.
Maaşa falan bazen takan biri olarak bu soruyu üstüme alındım. O yüzden cevabım Messi gelirse benSana bugun Messi geliyor deseler ve senelik parasini napacan, adam gelsin yeter ki der misin demez misin? Yoksa benim anlattigim zaten mesajimda net olarak duruyor, ben oyle herkese acik cek verilecek imasinda bulunmadim ki zaten. Bazi oyuncularin gelme durumu suan gercekten varsa burada para konusunun dert edilmesini yanlis buluyorum. Bizden cikmiyor bu paralar.
Ben daha giderlerin azaldiginda "mutlu" olan taraftar gormedim o yuzden muhasebecilik yapanlari fazla kaale almiyorum bizim derdimiz tabi ki kulubun ekonomisi iyi olsun, guclu olsun, saglam olsun deriz ama konu iyi futbolcu transfer etmekse bazi seyleri cok fazla gundeme getirilmesi manasiz. Ben sonucta sahada iyi takim gormek istiyorum , yoksa rakiplerin sampiyon olmasini kimse istemez.
Adam akıllı bir 10 numara alsalar tamam da Can'la falan olacak iş değil ya.Bizimki daha iyi işte
Bu dizilimde en az golü biz atarızTrossard-Orkun-Salah-Lukaku
Rashford-Asensio-Greenwood-Vedat
Sane-Can-Barış-Osimhen
Ekli dosyayı görüntüle 328728