Semih Genç
Tecrübeli Üye
- 24 Kasım 2008
- 6.198
- 3.343
- 2.418
biz nasıl bir fakiriz abi kime teklif etsek kiralık + opsiyon..
ne yaptılar bunlar parayı, hepsini mi yediler ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamlar akıllı iş yapıyor ama sen iftira atmayı tercih ediyorsunbiz nasıl bir fakiriz abi kime teklif etsek kiralık + opsiyon..
Bizim takım sirk takımı olmuş. 1 aydır sözleşme teklifi yaptığımız, sözleşmesini uzatmak için beklediğimiz kaptanımız pegasus pilotu gibi ülke ülke dolaşıyor. Biz de hala adamı bekliyoruz lemina gelmese ne olursözleşme uzattıysa, milli takıma da gitmedi Lemina neden kampta değil
Ben de bilmiyorum onu ama 27 milyona chelsea almış, 28.5 milyona da burnley almış. Bizim görmediğimiz bir potansiyel var sanırım çocukta. Ben hiç izlemedim bilmiyorum nasıl olduğunu. Ama Fransa u21 milli takımında 13 kez oynaması fiyatını bu mertebelere çekmiş sanırım...O zaman senin dediğine göre 28 milyon civarı bir bonservis vermek için de bir veri yok ortada sonuçta, hangi performansa göre alınıyor bu adam.
Ugoçukvu 28 milyona alıyoruz biz deAlmanlara göre Adeyemi 22+9 milyon + 35% pay ile Barcelona'ya transfer olmus
Aga burnley takım olarak sçmış ki... şimdi kime ne diyeceğiz? 38 maçta 4 galibiyet 10 beraberlik. Kalan maçlar mağlubiyet işte... toplamda 38 gol atmışlar 75 gol yemişler... Ben böyle takımın hangi oyuncusunun performansını alıp dikkat edeyim...
Adam iyidir demiyorum da takımın çok bktan olduğu aşikar...
Adamlar akıllı iş yapıyor ama sen iftira atmayı tercih ediyorsun
Lang ve asprilla formülü gibi düşünebilirsin ama sen yine de düşünme iftira atmak daha kolay
Jelert gibi alıp elde kalınca yine eleştirirsiniz
Ugoçukvu 28 milyona alıyoruz biz de
Ponomarenko icin ne istiyorlar tam olarak? Gecen gun
Sampiyonlukta ne gibi katkisi olmus
Hic patlamayacak diye bişey yok osimhen bile sezonun yarısını sakat geçirdi şans meselesiBu yapılabilir evet ama hiç mi patlamayacak oyuncu bulamadılar ? ts' nin yaptığını beceremiyorlar mı ?
Renkdaş bu premier lig takımlarının uçuk piyasasına göre oyuncu iyidir denemez malesef çünkü yoldan geçene bile artık 30-40 milyon veriyorlar. Performans analizi önemliBen de bilmiyorum onu ama 27 milyona chelsea almış, 28.5 milyona da burnley almış. Bizim görmediğimiz bir potansiyel var sanırım çocukta. Ben hiç izlemedim bilmiyorum nasıl olduğunu. Ama Fransa u21 milli takımında 13 kez oynaması fiyatını bu mertebelere çekmiş sanırım...