Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.958
- 7.456
- 1.548
Can Uzun hem maliyetli hem net profilimiz değil.
İstemiyorum açıkcası
İstemiyorum açıkcası
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sene bu herifi bu paralara hiç istemedim ya. Koca kulüpten bir akıllı da çıkıp dayı biz ne yapıyoruz neyin 5 milyon maaşı singo kim diyemedi.Biz hatanın en büyüğünü nerede yapıyoruz biliyormusun sevgili Tuna?Alırken .Sonrada böyle meeeletiyoruz taraftarı işte.
Ugocukvuya da 5 maas diyorlarGeçen sene bu herifi bu paralara hiç istemedim ya. Koca kulüpten bir akıllı da çıkıp dayı biz ne yapıyoruz neyin 5 milyon maaşı singo kim diyemedi.
Kendini kanıtlamış osimhen 7 milyona oynadı bizde geçen sene ya.
normal bi durumda sakatlık olmazsa osimhen bu ligde 30+ yazmalı zaten. adamların izlenmeden 20 yazdığı lig burası. başakşehirli özbek falan.Üretmez ki bu hücum hattı hepsi kisir adam
Osimhen hariç 20 gole yaklaşacak tek bir oyuncu yok
Rakip Kerem Greenwood Assensio
Birde forvet alacak
Hepsi skorer adam daha Talisca var
Şu yazdığın kadroda 3. Hafta Yunus 11 oynar
Yok ebesininkiUgocukvuya da 5 maas diyorlar
Sanki 4 sene sen sampiyon yaptinokan hocamın istediği oyuncular alınınca geriliyorum
Bonservis abartılı olmadığı sürece bir derece.Lakin maaş okadar önemli bir konu ki.Takim içi dengeler den tutta neresinden tutarsan tut.Cok düşünülmeli.Lakin olmuyor .İnşallah bu transfer dönemi dikkat ederler.Geçen sene bu herifi bu paralara hiç istemedim ya. Koca kulüpten bir akıllı da çıkıp dayı biz ne yapıyoruz neyin 5 milyon maaşı singo kim diyemedi.
Kendini kanıtlamış osimhen 7 milyona oynadı bizde geçen sene ya.
4 sene şampiyon yapan hocamiz cok beğeniyor ve ciddi ciddi istiyorSanki 4 sene sen sampiyon yaptin
4 sene şampiyon yapan hocamiz cok beğeniyor ve ciddi ciddi istiyor
Hazır icardiden de çıkmışken 6 milyonluk bir esneme var.Bonservis abartılı olmadığı sürece bir derece.Lakin maaş okadar önemli bir konu ki.Takim içi dengeler den tutta neresinden tutarsan tut.Cok düşünülmeli.Lakin olmuyor .İnşallah bu transfer dönemi dikkat ederler.
şut özelliği çok iyi sanırım sadece 5-6dklık video izledin
İkisini de seçmem, benim tercih hakkım olsa oyunu yönetecek oyuncu ararım.Peki üstad mevcut oyun yapımıza Can uzun mu enciso mu daha uyar. Sen olsan hangisini seçerdin.Baba 10 olmuyorsa