- 18 Eylül 2018
- 15.955
- 12.265
- 1.473
+4 yabancı için potansiyel varsa kiralık denemekten zarar gelmez. Hatta barış giderse +4 için garnacho zorlansin. Baba tabiri yaptığımız oyuncu için ise paraya kiyilsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Enciso ya da Diao
Franculino
Rjenders
+4 tamamlanıyor böylece
Saraya yallah dersek brahim diaz gelebiliyor
Sallai giderse stoper sagbek oynayan biri alabiliyoruz
admirim bu adam yasaklanmalı kafayı sıyırmış gibi duruyor
abi bu arkadaş geçen sene yasaklıydı sanki bence yine yasaklamak lazım futbolun f sinden anlamıyor, milleti yanlış yönlendiriyor
heybet show ile mest ederler diye umit etmekteyim
savunma önünde baba gibi takılsın diyeBiz bu ugchukuwuyu neden aldık
@Ugur KarakullukçuBiz bu ugchukuwuyu neden aldık
Icimden bir his, tam onun fantazisi gibi bir transfer doneminde cezali oldugu icin bir deftere, sayfalar bitene kadar Tamam yaziyor gibi geliyor.deniz zorlu hoca bu günleri göremeden gitti sad
Abv böyle başlık atılır mı
Alo Trossard ben Dries abin nasılsın?Matteo Moretto: "Türkiye'de Leandro Trossard'ın Beşiktaş'a transferi çok fazla konuşuluyor ancak benim edindiğim bilgilere göre Trossard'ın Beşiktaş destinasyonu hakkında hafif şüpheleri var. Bugün itibarıyla Trossard tarafından Beşiktaş'a verilmiş kesin ve net bir yeşil ışık yok.
İşte bu yüzden, bugün bana Beşiktaş'ın Lauriente için yeni temaslarda bulunduğu aktarıldı. Lauriente, Beşiktaş destinasyonuna tamamen sıcak bakıyor. Kulüpler arasında anlaşma yok çünkü Sassuolo bugün itibarıyla, tamamen duvar örüyor demeyeyim ama, rakamlar konusunda hala hafif bir mesafe koyuyor. Bugün için kulüpler arasında henüz bir anlaşma bulunmuyor." (Youtube)