Transfer Nöbeti #5 | 2026 Yaz Arşiv

#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    108
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+4 yabancı için potansiyel varsa kiralık denemekten zarar gelmez. Hatta barış giderse +4 için garnacho zorlansin. Baba tabiri yaptığımız oyuncu için ise paraya kiyilsin.

Can Uzun'u ya da Encisoyu alırsak %99 yabancı sınırını değiştirmeyi gündeme getirirler asla izin verilmemeli öyle bir şeye

uğurcan
sallai davinson apokerim jacobs
lesley reijnders
sane can barış
osimhen

yedekler: altay, eren, singo, yusuf, torreira , ilkay, nhaga, diao, dju, yunus

ilk aşamada

sonra singo giderse sağ bek ve stoper bakılır

Yevhen ve enciso sahada baba gibi takilacaklar zaten yetenekleri gereği

Hiç şüphem yok

saranın üstünü tek kalemde çizmeye gerek yok bence
8 numarada oynadığı maçların çoğunda iyiydi adam,, bu yönetim varken eldekinin kıymetini bilmemiz hayrımıza olur

Reijndersin maasi neymis öyle. Bonuslar ile 9,6 milyon net diyor Capology. Bonussuz 7,7. Üstüne daha 4 sene sözlesmesi var. Bu adami buraya getirmek icin nasil ikna edeceksin? Rahat Sane seviyesinde maas ister.

Matteo Moretto: "Türkiye'de Leandro Trossard'ın Beşiktaş'a transferi çok fazla konuşuluyor ancak benim edindiğim bilgilere göre Trossard'ın Beşiktaş destinasyonu hakkında hafif şüpheleri var. Bugün itibarıyla Trossard tarafından Beşiktaş'a verilmiş kesin ve net bir yeşil ışık yok.

İşte bu yüzden, bugün bana Beşiktaş'ın Lauriente için yeni temaslarda bulunduğu aktarıldı. Lauriente, Beşiktaş destinasyonuna tamamen sıcak bakıyor. Kulüpler arasında anlaşma yok çünkü Sassuolo bugün itibarıyla, tamamen duvar örüyor demeyeyim ama, rakamlar konusunda hala hafif bir mesafe koyuyor. Bugün için kulüpler arasında henüz bir anlaşma bulunmuyor." (Youtube)

Fenerin yabancılarına hiç takmayın. Acun var, Arabistan var. Hatta yetmez türk futbolunun gelişimi için elindeki forveti fenere beleşe veren takımlar, yeri geldimi çöplerini de alırlar

Matteo Moretto: "Türkiye'de Leandro Trossard'ın Beşiktaş'a transferi çok fazla konuşuluyor ancak benim edindiğim bilgilere göre Trossard'ın Beşiktaş destinasyonu hakkında hafif şüpheleri var. Bugün itibarıyla Trossard tarafından Beşiktaş'a verilmiş kesin ve net bir yeşil ışık yok.

İşte bu yüzden, bugün bana Beşiktaş'ın Lauriente için yeni temaslarda bulunduğu aktarıldı. Lauriente, Beşiktaş destinasyonuna tamamen sıcak bakıyor. Kulüpler arasında anlaşma yok çünkü Sassuolo bugün itibarıyla, tamamen duvar örüyor demeyeyim ama, rakamlar konusunda hala hafif bir mesafe koyuyor. Bugün için kulüpler arasında henüz bir anlaşma bulunmuyor." (Youtube)
Alo Trossard ben Dries abin nasılsın?

Bjk lauirenteye sardiysa trossard kesin degil demekki

Var zaten bi boklar.Oyuncu bu kadar beklenilmez.Erden Timur menajeri temsilciyi buraya çağırıp işi halledemese neler denirdi

Fb greenwood işi de tuhaf.40i verdin marsilya ile anlaştın,manchestera da istediğini verip anlasabilirsn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt