Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.226
- 21.067
- 2.663
El etmişken Burnley'den Florentinoyu kiralık+ uygun opsiyona alıp, leminaya yol verelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben istedigmi yazarimbu detaya gerek var miydi
hangi sehirde yasiyorsunBen istedigmi yazarim![]()
R’damhangi sehirde yasiyorsun
Onlar bize oyuncu vermez artik, hele su oulai olayindan sonra.Onaucuyu satiyotlarsa araya girelim
limana yakin misin
Fuck this guy, never should have signed him. Move him on.
Hopefully we improve the squad enough to loan him out. And if someone wants to pay money for him we should probably sell.
Tel...40 mil straight down the shitter.
He’s shit, and we should get rid of him if we can whilst there’s still a possibility that ‘it just didnt work out for him here’ will dupe a prospective buyer.
100%, cut our losses and salvage what we can before it becomes obvious to even the idiots. No doubt we will keep him and just bury any value he still has.
Neler neler olacakta yazmıyorumBrahim+leao gelecek bence bi yerlere sağlam para sıkacaklar belli oldu bu
Amad bu ara pek turkce gelmiyor. Suriyelimisin?limana yakin misin
turkce biliyor musunAmad bu ara pek turkce gelmiyor. Suriyelimisin?
Tielemans mi geldi aklinaPonoyu almayacaz bence alacak olsak Okan hoca ilgileniyoruz demezdi hedef şaşırtıyorlar net diaz işine uğraşılıyor bence

Kasada para var ve mantıklı ilerliyoruz ben canında pononunda alınmayacağını düşünüyorum medya oyalansın diye salınmış isimler bence arka planda farklı isimler dönüyordur muhtemelenNeler neler olacakta yazmıyorum
Her seferinde sarayı kim ister sallai neden gitsin dendiği için saldım dostum
Hoca geniş kadro istiyorum diyo
35e brahim verince can uzuna para çıkmaz diyolar
Küçük kulubuz ya.Elalem yapınca da neden buluyor oldu parayı
Halbuki daha geçen burhancan Gs 35 verirse bi yıldıza bi 35 daha harcar dedi ama dinlemiyor kimse
İlgileniyoruz dediği birini aldığımızı hatırlamıyorum daha benTielemans mi geldi aklina![]()
Ne para yetmemesi yahu batık klüpleri Dünya para harcadı alacaksın bu kadar gelirin var para diyenin ağzına kürekle vurmak lazımLemina suan takimin en güclü orta sahasi. Nekadar sakatlansa form grafigi inip ciksa liver maclarda ligde attigi önemli goller ile iyi oldugunu gösterdi. Eger uzatmasa yerine gelecek adam baya bi para götürür. Bu sefer 10 no kanada yedek forvete para yetmeyebilir.