Transfer Nöbeti #5 | 2026 Yaz Arşiv

#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    108
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina bu sene kalırsa daha kötü olacak.

İlk geldiği 6 ay muazzamdı tek maç yaptığı için.

Geçen sene maç seçti. Seçtiği verdiği maçlarda verdiği katkıyı dünyada bizim adımıza verebilecek oyuncu sayısı ile bonservis direkt tezat 50+ ile başlar ama.

Ama kocaman bir ama var. Geçen sene 77 puanda kalıp ligde son 4 sezonun en düşük performansının da altında bu maç seçme var.

Öyle ki takımın en önemli mevkisinde 6/10’luk çok maç çıkardı. Ligde Sara-Torreira ile oynadığımızda geçiş yesek de çok daha iyi hücum edebilirken Lemina iyi olmadığında ne savunabildik tam ne de hücum edebildik.

Herkes unutuyor ama Torreira 6 gibi oynarken de çok iyiydi. Şimdi önde prese yolluyoruz ve şeklen Lemina’nın varlığı ile bu Avrupa ve bizden kalibresi büyük takımlara karşı iç sahada işliyor.

Bizim bana göre artık Camavinga gibi bir hamle yapıp yaşı gereği maksimum 1 yıl daha ve bence o da son yılının dahi %80 olacak şekilde faydalanabileceğimiz Lemina yerine de hamle yapmamız şart.

Biz oyunculara o kadar tolerans gösterirken oyuncuların para konusunda bu kadar katı olması ilginç. Lemina istediği zaman oynayan istediği zaman yatan bir tip hayatta sözleşme parası falan vermezdim ben. İlk sene geldi bizi kurtardı yeterli.

Stoper oyuncusu meniskus ve capraz bagi koparttigi an bir daha yanina yaklasmamak gerek hele boylu Bremer gibi fizikli oyuncu olunca bu daha onemli. Cogu stoper oyle bir durumdan sonra fiziksel kivrakligini kaybediyor.
Ah lyundama vah lyundama 😀 tecrübe buradan değil mi?

lemina yerine esaslı bi oyuncu alalim

34 yasina gelmisin zirt pirt sakatlanıyon bi de trip atiyosun

yigit karagözün de dediği gibi; hadi abi..

Şu forumda 2 tane gerçek psikopat var, biri Batıkan Kanarya diğeri Nedim Sertel bunları online görünce çıkış yapıyorum ürküyorum ruh halleri aniden değişebiliyor

HL_MvrVWwAAkaML.jpg

Performansından şüphe duymayacağımız bir 10 numara alsak kalanı için hiç endişe duymayacağım... bu arada kahpe ts bize gelince bas bas bağırırken en iyi oyuncularını fenere vermek içşn görüşme yapıyorsa onların da anasını eşekler kovalasın...

Sanki Allah'ın bir lütfu gibi gelişmeler oluyor yine. Uzatma Lemina ile işte. Icardi'den de maaş boşluğu oluştu. Yapıştır gelsin iyi bi 8

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dün Koopmeiners haberi vardı, pek beğenmiyorum ama Lemina imzalamazsa yerine çok daha makul olabilir. 6-8-10 geçişinde oynayabilecek bir oyuncu.

Gerçi bizim en büyük sorunumuz orta sahada kendi mevkisinde net adamımız olmaması. Lemina-Koopmeiners bizim için iyi bir geçiş olur.

Koopmeiners bize uygun oyuncu degil hele Lemina ile yakindan uzaktan bir alakasi da yok.

Lemina sorunu çözülür ve kalır bence ama kalmazsa oraya sözleşmesinin son senesine girdiği Onyedika'yı uygun maliyete yada Kessie, Goretzka, Brozovic, Fabinho gibi bonservisi elinde bir isim gelir bence.

Lemina sorunu çözülür ve kalır bence ama kalmazsa oraya sözleşmesinin son senesine girdiği Onyedika'yı uygun maliyete yada Kessie, Goretzka, Brozovic, Fabinho gibi bonservisi elinde bir isim gelir bence.
bana sanki 30 hazirandan sonra "anlaştın mı ? yoksa biz sana şu şartları sunabiliriz" gibi bir durum olmuş gibi geliyor. ama kim bizim kadar maaş veriyor yani.

çok anlamsız tripler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt