Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.953
- 10.211
- 2.168
NetLemina'da konu 300-500bin para değil bence, anlaşma yapıldıktan sonra ek taleplerde bulunmuş gibi duruyor ya da basına böyle servis ediliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
NetLemina'da konu 300-500bin para değil bence, anlaşma yapıldıktan sonra ek taleplerde bulunmuş gibi duruyor ya da basına böyle servis ediliyor
görünen o ki 3-4 oyuncuya para basacağız bekleyip görelim bakalımHem Icardi hem Lemina olayı çok garip bir şekilde yönetildi, neler olacağını merakla bekliyorum Orçunum. Bu arada Lemina yerine hatta Torreira yerine bile yeni birilerini görmek istiyorum ben artık, keşke Danilo olsa, imkansız da değil hani, birine basacağız parayı çünkü![]()
Orta sahaya ayar çekecek arkadaştır kendisiBu kim la niye milli takımda değil
Zaten en başta uzatılması hata.Erdem Açıkgöz: "Mario Lemina ile sözleşme yenilenmezse şaşırmam." Mario Lemina, Galatasaray'dan imza parası istiyor. Bunu Galatasaray ödemek istemiyor.
"Yuksek maasi" var diye oyuncunun gonderilmek istenmesi sacma bir dusunce ve istek, sanki parayi sen ben veriyoruz.Sanchez Singo yüksek maaşlı diye gitmeli diyoruz ama daha yüksek maaşlı Bremer düşünülüyor. Garip garip işler
Samet>bremerBremer'i burda Samet Akaydın gibi stoper sanan falan vardır![]()
Nelsson, Halil, Eyüp gelecek seneyi görmemeli. İlkay'da o maaş ile bu yaşta çok.icardi, lemina yı kabullenemeyen, seneye ne yapacak düşünemiyorum.
sözleşmesi bitenlere bakk eyvah eyvahhhh
Ekli dosyayı görüntüle 328723
kesinlikle hocammNelsson, Halil, Eyüp gelecek seneyi görmemeli. İlkay'da o maaş ile bu yaşta çok.
Cuma günleri böyle şakalar yapmayalımSamet i kaçırmayacaktık