Transfer Nöbeti #5 | 2026 Yaz Arşiv

#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    108
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O parayı verirsek, daha olmuş bir adam lazım bize yabancı sınırından bağımsız.
Olmuş adamda tek seçenek var gibi görünüyor mümkün olan Brahim Diaz. Fernandes, Odegaard gibi isimlerin ihtimal dahilinde olduğunu sanmıyorum. Brahim Diaz içinde Real Madrid'in net kararını beklemek gerekir. Can Uzun'a forumda anlamadığım bir beğenmeme durumu var ama bence potansiyel olarak Arda Güler, Kenan Yıldız potansiyelinde bir oyuncu. Yani bu sezon almadın ve yine çift haneli skor üretti Bundesliga'da zaten daha da alamayacağın bir oyuncu olur.

Yedek forvet kiralanır, ağustos sonuna doğru Can alınır medya karşısında show yapılır, sonra eylülde menejer önerisi beklenir, görünen bu

Boyle haber olamaz. Sacmalik dahi olamaz. Lemina sozlesme uzatma pazarliginda en basinda maas dengeleri belliydi. Sonradan degisen bir sey olmadi. Eger yonetim yapariz demediyse ve sonradan teklif uzerinde ekstra imza parasi istediyse Lemina'nin tavri etik degil. Ben bu haberler dogruysa maalesef Lemina'dan sogudum, yonetim zaten Allah'lik

Boyle haber olamaz. Sacmalik dahi olamaz. Lemina sozlesme uzatma pazarliginda en basinda maas dengeleri belliydi. Sonradan degisen bir sey olmadi. Eger yonetim yapariz demediyse ve sonradan teklif uzerinde ekstra imza parasi istediyse Lemina'nin tavri etik degil. Ben bu haberler dogruysa maalesef Lemina'dan sogudum, yonetim zaten Allah'lik
Bunun tek mantıklı açıklaması olabilir:Gitmek istiyor , yokuşa sürüyor.Gitmek isteyene de asla kal denemez zaten.Yolu açık olsun.

Olmuş adamda tek seçenek var gibi görünüyor mümkün olan Brahim Diaz. Fernandes, Odegaard gibi isimlerin ihtimal dahilinde olduğunu sanmıyorum. Brahim Diaz içinde Real Madrid'in net kararını beklemek gerekir. Can Uzun'a forumda anlamadığım bir beğenmeme durumu var ama bence potansiyel olarak Arda Güler, Kenan Yıldız potansiyelinde bir oyuncu. Yani bu sezon almadın ve yine çift haneli skor üretti Bundesliga'da zaten daha da alamayacağın bir oyuncu olur.
Benim potansiyeline itirazım yok.Ancak bizim lig ve bizim takımda genç oyuncunun gelişmesi daha zor gibi geliyor.

Bruno sanki geliyor da bir de alacagi parasi dert ediliyor ya saka gibisiniz bazen :asd:

EPL'nin en iyi 10 numarasi kim diye sorsam herhalde Bruno disinda bir isim soylenmez.
Her taraf 23 yaş altı olsun isteniyor ondan sonra başarısız olunca yıldız oyuncu diye dert yakınılır

Sen ister miydin alper admin 40 bonservis 15-20 maasa ?
Bruno gibi oyuncu hemen simdi geliyorum desin alacagi parayi konusacak "taraftar" ayip eder. Biz muhasebe kulubu degiliz su para konusu cok fazla gundeme getiriliyor bizim forumda nedense.

Soyle diyenler var: takimin maas butcesi salliyorum 90 milyon euro, eeh iste bunu 75 yapsak super olur.

Bundan taraftara ne gibi bir cikari oluyor ya da bize faydasi ne? Ben daha sokakta oh bee 75 milyon euroluk maas butcesine indik rahatladim diyen taraftar gormedim.

Bruno'ya gelince zaten bizimkiler oyle bir parayi verecegini sanmam. Fenerin durumu musait olsaydi belki onlar boyle birsey yapabilirdi. Yoksa bize gelince ben ihtimal vermiyorum.

Bunun tek mantıklı açıklaması olabilir:Gitmek istiyor , yokuşa sürüyor.Gitmek isteyene de asla kal denemez zaten.Yolu açık olsun.
Lemina cok faydali, bu asikar. Ama bu yil muhtemelen 25 mac civari oynayacak. Hani full oynayabilen biri desem, tamam verin farki kalsin. Ama yasi itibari ile ve dogru ise bu tavri ve istegi itibari ile salin gitsin gercekten. 6 numara aldik 1 tane, belki 1 tane daha alinir Lemina'dan cikilirsa ayni zamanda stoper de olabilen Veiga miydi neydi.

bu arada hem can hem de odegaard ya da bruno alırım

ne kadar güçlü olursak o kadar iyi

can gerekirse kanat da oynar
Günün en güzel yorumu da Sevgili Emre.MAliyeti çok uçuk olmaz mı.????Sana katılıyorum senin cümlenden çıkarttığım ana fikir Can 10 olmaz.

bu arada hem can hem de odegaard ya da bruno alırım

ne kadar güçlü olursak o kadar iyi

can gerekirse kanat da oynar
Can zaten bana hic playmaker gibi gelmiyor, daha cok dar alana dalabilen, sut cikarabilen alan bosaltan hucum oyuncusu gibi bakiyorum ona ya da bana oyle geliyor. (Yunus da keza biraz oyle bence, biraz daha kanada yakin versiyonu)

Kanatlar + osimhen icin cok yardimci olur ama mevcut ortahada can olsa bile ofansa topu tasiyamaz servis edemez hissine kapiliyorum.

Sara o hususta geldigine gore daha geride gibi.

Her taraf 23 yaş altı olsun isteniyor ondan sonra başarısız olunca yıldız oyuncu diye dert yakınılır
Zaten yukaridaki anket ile celisiyor, orada cogunluk baba 10 numara diyor bu kisi Bruno degilde kim olmali o zaman? (maliyet islerini bir kenara birakinca)

Sanki cok secenek var.

Bruno gibi oyuncu hemen simdi geliyorum desin alacagi parayi konusacak "taraftar" ayip eder. Biz muhasebe kulubu degiliz su para konusu cok fazla gundeme getiriliyor bizim forumda nedense.

Soyle diyenler var: takimin maas butcesi salliyorum 90 milyon euro, eeh iste bunu 75 yapsak super olur.

Bundan taraftara ne gibi bir cikari oluyor ya da bize faydasi ne? Ben daha sokakta oh bee 75 milyon euroluk maas butcesine indik rahatladim diyen taraftar gormedim.

Bruno'ya gelince zaten bizimkiler oyle bir parayi verecegini sanmam. Fenerin durumu musait olsaydi belki onlar boyle birsey yapabilirdi. Yoksa bize gelince ben ihtimal vermiyorum.
Sevgili Alper bu dediğin sadece performansa bakar,eğer performans verirse asla parası konuşulmaz.Ama geri vites yaparsa dibine kadar konuşulur.Sane'nin içinden Olise çıkmış olsaydı sezon başından beri alır başımızda taşırdık.El belde olursa gelen oyuncu kesinlikle konuşulur.Öyle ayıp mayıp yok bu işte. F/P en önemli husus. Oyuncu dediğin saldıracak koşacak takımına sahip çıkacak parası ne our ise olsun.El belde yok arkadaş.Savaşacak.............................dan ter akacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt