Transfer Nöbeti #5 | 2026 Yaz Arşiv

#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    108
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten yukaridaki anket ile celisiyor, orada cogunluk baba 10 numara diyor bu kisi Bruno degilde kim olmali o zaman? (maliyet islerini bir kenara birakinca)

Sanki cok secenek var.
Genç 10 numara alıp ta katkı aldığımız birinide hatırlamıyorum ben bizde bi sneijder vardı oda 27-28 falandı çok gençte değildi o mevkide tecrübe önemli bencede

can ve ensico ikiside alınmalı. tüm sezon sane sağ kanat seçeneği korkutucu olur. gerektiğinde can sol kanat barış sağ kanat daha iyi olur.

Günün en güzel yorumu da Sevgili Emre.MAliyeti çok uçuk olmaz mı.????Sana katılıyorum senin cümlenden çıkarttığım ana fikir Can 10 olmaz.

yok olur da bizim takımın 1-2 tane oyunu yönetecek, baskı altında sorumluluk alacak lidere ihtiyacı var

biz juventus ve liverpool maçlarında biraz da o yüzden dağıldık

saha içinde bir lider lazım

Genç 10 numara alıp ta katkı aldığımız birinide hatırlamıyorum ben bizde bi sneijder vardı oda 27-28 falandı çok gençte değildi o mevkide tecrübe önemli bencede
Normalde oyle yani dedigin dogru ama piyasada artik baba 10 numara diye bilinen ve alinmasi uygun ve musait oyuncu sayisi cok az, zaten isimleri belli bunlari da getiremiyorsun buraya.

O yuzden buyuk ihtimal, eger Diaz falan alinmazsa suan 10 numara icin U23 kontenjanina uygun biri gelecek gibi benim sahsi dusuncem; Enciso olsa iyi olur bu durumda.

yok olur da bizim takımın 1-2 tane oyunu yönetecek, baskı altında sorumluluk alacak lidere ihtiyacı var

biz juventus ve liverpool maçlarında biraz da o yüzden dağıldık

saha içinde bir lider lazım
Alınacak 1 numaralı oyuncu o dediğin kişi her kim ise.Olmazsa olmaz.Tüm sezon oyun kuramadık.O kadar kısır atak döngüleri vardı ki.

Ponomorenko ismi tamamen yem keşke alınsa ama bence yem
Acikcasi yapilan yorumlar tutarli ise - kosu atan , fizik koyan, defansta ustune adam cekip can/yunus/sane/baris gibi adamlarin tehlikeli bolgeye dalacak alani yaratabilecek potansiyel varsa tam adami.

Osimhen arkasinda olmak tabi dezavantaj ama mutlaka forma bulacaktir. Performans verirse de tadindan yenmez

Greenwood olmasa kiralık topçu dilenmeye devam edecektik iyi oldu geldiği
Sana birşey söyleyim mi: Dün masraftan kaçmadım nene'nin Rakibe gelmeden önceki skillsini izledim .Sana yemin ediyorum Greenwood skills ile neredeyse kopya kağıdı ile kopya çekilmiş gibi.Açıp izleyebilirsin. Bahsettiğim oyuncu varken üstüne bu oyuncu geldi .Seneye olise alırlar onada deriz.Demem o ki okadar büyütmeyin gözünüzde.Kötü oyuncumu aslaaaa.Bizde olsa sağ kanat nefes alırdı.

Wonderkid sevdamız çok olmasın Can Uzun'a 40 falan verilirse diğer mevkilere de 50-60 ayırabilecek mi bu yönetim? Bize %100 katkı verecek bir adam olmadığı süre 40-50 falan korkunç paralar. Can takımda çok fark yaratacak bir topçu değil bence. Özellikle kitlenen maçlarda veya kritik derbilerde pısırık kalmayacak adamlar lazım bize. Can'ı hiç Kadıköy deplasmanında düşünemiyorum mesela. Tecrübeli biriyle çıkarız Can ile çıkamayız. Tam anlamıyla bir 10 no ve tam anlamıyla pırpır inceci bir sol kanat alalım para kalırsa eylülde 15-20'ye Can'ı alırız.

Sana birşey söyleyim mi: Dün masraftan kaçmadım nene'nin Rakibe gelmeden önceki skillsini izledim .Sana yemin ediyorum Greenwood skills ile neredeyse kopya kağıdı ile kopya çekilmiş gibi.Açıp izleyebilirsin. Bahsettiğim oyuncu varken üstüne bu oyuncu geldi .Seneye olise alırlar onada deriz.Demem o ki okadar büyütmeyin gözünüzde.Kötü oyuncumu aslaaaa.Bizde olsa sağ kanat nefes alırdı.
Konudan bağımsız Nene bence fener için geçen sene Kerem'den falan iyi etki verdi. Şu an ellerindeki en iyi 3. topçu falan bana göre. Bizim kanat çeşitliliğini arttırmamız lazım. Sallai'yi kanat olarak falan sayan yoktur inş dümdüz ayak bir topçu. Barış da sadece fizik hız ile bir yere kadar. Sane gününde değilse o da kitleniyor. Geriye bir tek Yunus kalıyor o da ağrısı çok olunca oynayamıyormuş. Lang'ın bir iki level üstünü bulmak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt