Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecen birisi istatistik verdi.Ömer bayrami berkanin yerinde oynat daha fazla is yapar. Zaten bi önceki sezon bunu yapti terim, sonra yine akil tutusmasi yasandi ve beke cektiler.
Milletin umrunda mi? Reklamlari olsun yeter4 os ile girecegiz ya, kafayi yemisler. Abi hic mi bunlari uyaran eden akli basinda biri yok ya, 1 tanesi de demiyor mu beyler ya bunlardan biri sakatlanirsa biz ne yapariz diye ?
Nefde en az 3-4 atmamız lazım şereflerini hatırlayıp oynayacak futbolcularxxx SK yazıyor ve o gülen surat kısmı sana girsin başkan bozuntusu.
rize lan bu adamlar t.şak geçiyor..
Ben iyi demiyorum yanlis yere cekme konuyuYav ağa aynı topcuyu mu izliyoruz adamda beyin yok
Hayranı olduğunu biliyoruz yinede caktirmaBen iyi demiyorum yanlis yere cekme konuyu![]()
Gitmiyor ikisi de.babel ve cagneden cıkın, isco ve onyeyi getirin başlarım parasına artık
Nefde en az 3-4 atmamız lazım şereflerini hatırlayıp oynayacak futbolcular
Gomis kobrayi salacak renktas rizeyeabi nereye atıyor bu takım, gelir çakar giderler
ne hoca var, ne oyuncu var, ne taraftarda moral kaldı, adam bitirdi bizi
karga ve çaykur takımı maçında arenanın full ve sindirici atmosferi olacaktır inancındayım.umarım o gece bu rezil takımlara hayatlarında her gece kabus olarak görecekleri bi gece olur
arenadaki rize maçında bunlara sahada sağlam bi ders vermeliyiz.
bunlar ufak takımlar ufak takımları herzaman yenersin sorun değil, ufak takımlara masada yenilmek üzdü, küçük düşürüldukkarga ve çaykur takımı maçında arenanın full ve sindirici atmosferi olacaktır inancındayım.umarım o gece bu rezil takımlara hayatlarında her gece kabus olarak görecekleri bi gece olur
karga ve çaykur takımı maçında arenanın full ve sindirici atmosferi olacaktır inancındayım.umarım o gece bu rezil takımlara hayatlarında her gece kabus olarak görecekleri bi gece olur
Burak Elmas ve yönetimi varken bence bekleme derim.Tff'ye karşı konuştu diye Rezan'ı bile gönderdi memnun bu olaylardan transfer çalımlarından..karga ve çaykur takımı maçında arenanın full ve sindirici atmosferi olacaktır inancındayım.umarım o gece bu rezil takımlara hayatlarında her gece kabus olarak görecekleri bi gece olur
Aynen bunu diyorum iste, adam orda is yapmis az cok, en az oranin yedegi olur. Sen birdaha beke alternatif yapiyorsun. Hersey 0 teknik heyetin. Biraz kafa calistirmak zor bi is degil.Gecen birisi istatistik verdi.
Orta sahadaki gol asisti bek oynadigi yerden 3 kati filan fazla