Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson konusu tamamen pskilojik irfani alamayinca gedsonu aldik diye taraftar kendini avuttu adam yarim sezonda bir tane mac oynadi ki o macta tum takim muazzam oynadi
gedsona ozel birsey degil

Simdi gedsonda elden gidince iyice bizim taraftar galeyana geldi olay gedson veya bir baskasi degil

Son sezonlarda ortak oldugumuz hic bir transferi bitirememiz vedatla baslayan surecin bizim taraftarda yarattigi tramva tum taraftara bir seans ayarlamak lazim yoksa gedson topcu mopcu degil avrupada bir klup bulamayan rizeye giden 70 milyonluk balon benficada 18 e giremeyen adam icin burda feryad figanlar yazik taraftarimizin pskilojisi anca unal aysal gibi bir dominant baskanla duzelir

running-icegif-10.gif
Beni takip ediyorsun senden biraz tirstim renktaş

ben bu son durumdan sonra taraftarın bu çapsız gidene kadari maçları doldurmayacağını, doldurursa istifa diye bağıra bağıra kaos yaratacaklar
taraftar galatasaray için gitmeli her maçta doldurmalı,diyelimki elmas veya başkası proje adamıdır ,taraftar gs yi yanlız bırakırsa asıl fişi çeken taraftar olur ,galatasarayın gücü taraftardan gelir ,taraftar yoksa galatasarayı yerler ,bu taraftar ya gs yi yanlız bırakıp yedirecek ya da sahip çıkıp düşmanı korkutup kaçıracak.

galatasaray hiç olmadığı kadar taraftarına ihtiyaç duyuyor.asıl bu zaman taraftarın zamanıdır işte

yerli orta saha alin diyecektim ama hic iyi yok ki :cautious:

Pulgar noldu yav kesin geliyomu caycilara karsi ona is düsecek yüzümüzü kara cikarmaz insallah

Gomis Alanya maçı için henüz hazır değilim gibilerinden konuştu.Kayseri maçında oynayabilirim dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt