Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okadar degilde ama gitmede dememistir. Hani rui costa kankaydi filan. Sadece görevde olunca mi oluyor bu is. Adnan polat bile disardan destek olmamiz lazim diye demec veriyor bukadar basarsiz yönetime.
Ya ne kankası renktaş adamlar işine bakar, kankalık işe yarasa böyle mi olur. Hocaya doğum günü mesajı yollasın ondan kralı olmaz

Gedson Fernandes maksimum Lokomotif Moskova, CSKA gibi takımlara gitme durumu var. Anlaşamazsak Gedsonla oralara gidecek. BJK ile alakalı tek bir haber bile yok. Dede yazdı birşeyler, onun dışında yabancı kaynaklar hep bizden diyor kaynakları. Ahmet Bulut etkisi bu. BJKye gelmesi imkansız.
Tahir tırreği çay corba paylasmış galiba durduk yere,ben sadece ondan kıllandım,yoksa bende böyle düşünüyorum

Artik su durumdayim:

tired-tom-and-jerry.gif

Iyi geceler.

sayfa eski oyuncularımızı takip ediyormu ona bakmak lazım, ediyorsa kolpadır , Rize bjk başak takip ediyormu gedsonu onada bakmak lazım

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aha size sabahlık kolpa,arayın durun simdi kim kimi nerde takip ediyor,neden Galatsaray simdi takibe aldı,transfer olduysa rize ile bjk niye almadı,aldıda biz mi bilmiyoz,hey yavrum hey..Cıkmadık candan ümit kesilmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt