Behzat Bilge
Parçalı Üye
- 23 Temmuz 2021
- 3.476
- 2.357
- 563
Beşiktaş’a git demiş olabilir mi Gedson’a ?eleman sagolsun rengim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beşiktaş’a git demiş olabilir mi Gedson’a ?eleman sagolsun rengim
Taylani oynatirdim yine onu almazdim o paraya. Taylan bile uzun pas filan atiyor arada. Ikili mücadele kazaniyor. Bu berkan tamamen bos.yabancı sınırı sağolsun 200bin euroluk adam normalde
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Terim yönetime düşman olabilir ama Galatasaray'a asla düşman olmazBeşiktaş’a git demiş olabilir mi Gedson’a ?
Taylan ancak Giresun, Erzurum'da falan oynar , hep hocanın inatlaşmasıdır taylanTaylani oynatirdim yine onu almazdim o paraya. Taylan bile uzun pas filan atiyor arada. Ikili mücadele kazaniyor. Bu berkan tamamen bos.
Belli olmaz tüpçünün yanında otururken düşmandan farkı yoktu. Kötü ayrıldı bir deTerim yönetime düşman olabilir ama Galatasaray'a asla düşman olmaz
Okadar degilde ama gitmede dememistir. Hani rui costa kankaydi filan. Sadece görevde olunca mi oluyor bu is. Adnan polat bile disardan destek olmamiz lazim diye demec veriyor bukadar basarsiz yönetime.Beşiktaş’a git demiş olabilir mi Gedson’a ?
Olabilir de berkan orda bile oynamaz.Taylan ancak Giresun, Erzurum'da falan oynar , hep hocanın inatlaşmasıdır taylan
tüpçünün yanına menfaati için gitmiştir fiorentinaya gittiği gibi , gedson bjk ne menfaati olacakBelli olmaz tüpçünün yanında otururken düşmandan farkı yoktu. Kötü ayrıldı bir de
gerçi kendi senaryosuydu bu zaten
Ya ne kankası renktaş adamlar işine bakar, kankalık işe yarasa böyle mi olur. Hocaya doğum günü mesajı yollasın ondan kralı olmazOkadar degilde ama gitmede dememistir. Hani rui costa kankaydi filan. Sadece görevde olunca mi oluyor bu is. Adnan polat bile disardan destek olmamiz lazim diye demec veriyor bukadar basarsiz yönetime.
Ben olsam gelirdi mesajı veriyor olabilir.tüpçünün yanına menfaati için gitmiştir fiorentinaya gittiği gibi , gedson bjk ne menfaati olacak
Tahir tırreği çay corba paylasmış galiba durduk yere,ben sadece ondan kıllandım,yoksa bende böyle düşünüyorumGedson Fernandes maksimum Lokomotif Moskova, CSKA gibi takımlara gitme durumu var. Anlaşamazsak Gedsonla oralara gidecek. BJK ile alakalı tek bir haber bile yok. Dede yazdı birşeyler, onun dışında yabancı kaynaklar hep bizden diyor kaynakları. Ahmet Bulut etkisi bu. BJKye gelmesi imkansız.
Is olsun iste.Ya ne kankası renktaş adamlar işine bakar, kankalık işe yarasa böyle mi olur. Hocaya doğum günü mesajı yollasın ondan kralı olmaz
o varken gelenleri gördük zatenBen olsam gelirdi mesajı veriyor olabilir.
Kolpa mı bilmem böyle bi tweete denk geldim
Dediklerine göre Galatasaray önceden takipten çıkmış.Şimdi takip etmiş..Bu kolpa olsa ne,gercek olsa ne,mevzu ne ? Takip etmiyordu Galatasaray,şu an mı takibe almış,anlamadım
sayfa eski oyuncularımızı takip ediyormu ona bakmak lazım, ediyorsa kolpadır , Rize bjk başak takip ediyormu gedsonu onada bakmak lazımDediklerine göre Galatasaray önceden takipten çıkmış.Şimdi takip etmiş..
Aha size sabahlık kolpa,arayın durun simdi kim kimi nerde takip ediyor,neden Galatsaray simdi takibe aldı,transfer olduysa rize ile bjk niye almadı,aldıda biz mi bilmiyoz,hey yavrum hey..Cıkmadık candan ümit kesilmezsayfa eski oyuncularımızı takip ediyormu ona bakmak lazım, ediyorsa kolpadır , Rize bjk başak takip ediyormu gedsonu onada bakmak lazım
linnes ,onyekuruyu takip ediyoruz halâ, o halde kolpadır yüksek ihtimalsayfa eski oyuncularımızı takip ediyormu ona bakmak lazım, ediyorsa kolpadır , Rize bjk başak takip ediyormu gedsonu onada bakmak lazım