Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keramettin admir nerde. Kahretti heralde hiç ortalıkta yok
Liste hazırlıyor muhtemelen. Ban tuşluna tek hamlede basacak galiba Excel'den listeyi çekip 🫂

789.gif

Ben Burak Elmas'ın Gedson açıklamasını mantıklı buldum. 8.5 Milyon yatırım yapılacak oyuncudan 10 Milyon'dan fazla ücret kazanamamak büyük saçmalık değil mi ? Gedson'un bonservisi hep sorunlu olacak Beşiktaş tıpkı Nkoudou gibi Gedson'dan da pek verim alamayacak bence. Pulgar-Gomis-Pena 0 bonservisle yapılmış 3 hamle oldu devre arası için fena değil. Campos ile önümüzdeki sezon Feghouli-Babel-Diagne-Arda-Fatih gibi isimler gittikten sonra elde kalacak genç ağırlıklı kadroya yapılacak planlama cidden merak uyandırıyor. Elde gelir elde edilebilecek oldukça fazla oyuncu var ve kadroda baya hafiflemiş olacak iyi bir planlama yapılabilir.
Katiliyorum ve Ben o yuzden burak elmas gider diyemiyorum,bence gitmeyecek,çünkü sansi tutacak gibi hissediyorum

Ben Burak Elmas'ın Gedson açıklamasını mantıklı buldum. 8.5 Milyon yatırım yapılacak oyuncudan 10 Milyon'dan fazla ücret kazanamamak büyük saçmalık değil mi ? Gedson'un bonservisi hep sorunlu olacak Beşiktaş tıpkı Nkoudou gibi Gedson'dan da pek verim alamayacak bence. Pulgar-Gomis-Pena 0 bonservisle yapılmış 3 hamle oldu devre arası için fena değil. Campos ile önümüzdeki sezon Feghouli-Babel-Diagne-Arda-Fatih gibi isimler gittikten sonra elde kalacak genç ağırlıklı kadroya yapılacak planlama cidden merak uyandırıyor. Elde gelir elde edilebilecek oldukça fazla oyuncu var ve kadroda baya hafiflemiş olacak iyi bir planlama yapılabilir.
%100 katılıyorum. Linç kültüründen kimse olayların özünü düşünemiyor.

Karamsarlık değil Alanyaspor'un bizden çok daha formda olduğunu biliyoruz adamlar Farioli'yle beraber 3/3 yaptılar hepsinde de futbol olarak şov yaptılar. İlla yeniliriz demiyorum yenebiliriz de ama öyle bir takıma karşı gidiyoruz ki orta sahadaki en ufak hatada maçı farka götürebilecek bir takıma karşı oynuyoruz Hatay bize 4 attı Alanya gitti Hatay'a 6 attı. Pres yapmayı seviyorlar Taylan Berkan orta sahasıyla Alanya'da kazanma şansımızın düşük olduğunu düşünüyorum o baskıyı kaldırabilecek yapıda değiller.
berkan alanya'dan gelmedi mi? alanya'nın şifrelerini takımımıza anlatacaktır. maçın yıldızı berkan olur.

En suclu o menejer beyefendi. Onun yüzünden olmadi bu transfer.
Ne alaka? Adamlarla anlastik bizim yönwtim vazgecti... öncelik degildi. Almadin istemedin. Taraftari oyaladilar gedsonu beklettiler. Gedsonun hicbir sucu yok
Adam resim paylasti bekledi almadin. Adam röportajda bile bayagi üzgün gibiydi. Bu menejerlerin hakkindan dursun baskan geliyordu. Adam bu ahmet bulutu dolandirdi 😂

“Galatasaray were unable to sign Robson Reis in time to sign him up for the Europa League today, but retain interest in the Santos defender. The window in Turkey closes next Tuesday (8). The negotiation continues.”

1988'de 14 sene sonra sampiyon olduk.2000de 4 sene ust uste şampiyonluğu ilan ettik.2012de kadikoyde sampiyon olduk.tuhaf ve hepsi de anlamli.Allah askina su alt sıralardan cikin yukari.ben 9 puan ondeyken bile temkinliydim 2013te.2023 mayisi acik acik yazip sevinemiyorum 😬

“Galatasaray were unable to sign Robson Reis in time to sign him up for the Europa League today, but retain interest in the Santos defender. The window in Turkey closes next Tuesday (8). The negotiation continues.”

6 numara yapacağımızı düşünüyorum Busquest tarzı oynatmayı planlıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt